Vaterpolo susret: Bijeli bolji od plavih… @ Volosko

plavo_bijelo_vaterpolo-1…neformalni susret, obilježila je dobra zabava i druženje do kasno u noć…
…poražena ekipa zatražila je revanš za slijedeću godinu te najavila ozbiljne pripreme…
…nekoliko fotki, od našeg letećeg fotoreportera pogledajte u nastavku…

Volosko – Za kraj ljetne sezone, prijatelji Vaterpolo kluba Opatija, organizirali su vaterpolo utakmicu te druženje na plivalištu Voloskom pred stotinjak gledatelja.
plavo_bijelo_vaterpolo-3
Tako su snage odmjerile ‘no name’ ekipe, podijeljene bojom kapica – bijele i plave – a uspješniji su bile bijele kapice pobijedivši s rezultatom 13 : 12. Selektor i voditelj plave ekipe bio je Damir Kramarić, dok se bijela ekipa vodila sama, a sudeći po rezultatu – uspješno su se vodili.
Utakmica se je igrala 2 x 10 minuta, a pravdu je dijelio Miljenko Ban, kojeg upravo kuloari spominju da je najviše utjecao na pobjedu bijele ekipe, dok je službeni spiker bio Tin Žulić uz asistenciju Marka Paradžika obzirom da je ‘cijeloljetni spiker’ bio neopravdano odsutan.
Obje ekipe bile su sportski nabrušene, i stvarno smo startali u prvoj polovini, na konkretan rezultat. No, poanta ove utakmice je druženje i zabava. Ovim putem zahvalio bi se sponzorima bistrou Venezia te kafićima Surf i Vološćica, kazao nam je Danijel Liber, jedan od organizatora ovog druženja.
Za ekipu ‘Bijele kapice’ nastupili su slijedeći igrači: Fran Čubranić, Peić Goran – Pepa, Dabčić Igor, Cofer Zoran, Vilim ing. Sušanj, Emin Mašinović, Željko Šimac, Danijel Liber, Đuro Mihočka i Dragan Tešić Dadi.
Dok su za ekipu ‘Plave kapice’ nastupili Mauro Čubranić, Valter Žulić Ćirula, Carletto Agapito, Đani Mihočka, Vedran Klarić Moksi, Krešimir Turina, Hrvoje Meden, Neven Crnić Pić, Zlatko Bibanović Biba, Rajko Rončević i Blaž Paradžik – Veseli Blaž.
– Poražena ekipa zatražila je revanš za slijedeću godinu, te su tijekom zime najavili oštre i ozbiljne pripreme da bi slijedeće godine pružili dostojan otpor, dodao je Danijel Liber.

Vilim ing. Sušanj

Vilim ing. Sušanj


Liburnija.net: Đuro Mihočka i Valter Žulić - Plavo bijeli svijet

Liburnija.net: Đuro Mihočka i Valter Žulić - Plavo bijeli svijet


Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!