Vaterpolo tribina u Voloskom za sada ostaje na platou

Budući da je iz povrata Vaterpolo kluba razvidno kako Mjesni odbor Volosko nije svoj zahtjev i prijedlog pravodobno i javno iskomunicirao, obustavit će se radnje izmicanja gledališnih tribina do održavanja zajedničkog sastanka…

Dana 20.01.2020. godine Grad Opatija je zaprimio zahtjev Mjesnog odbora Volosko. U zahtjevu se, između ostalog, navodi prijedlog Mjesnog odbora Volosko za uklanjanjem gledališne tribine koja se nalazi na prostoru platoa do Ulice Frana Supila u Voloskom, budući da se ista koristi mali broj dana godišnje (5 – 7 dana) prilikom odigravanja vaterpolo utakmica, kako bi se na predmetnom platou oslobodio dodatni prostor za korištenje.

Cijeneći svrhu Mjesnog odbora i okolnost da isti demokratski predstavlja većinu građana teritorija mjesnog odbora, Grad Opatija je namjeravao udovoljiti zahtjevu Mjesnog odbora, očekujući i da je Mjesni odbor svoj zahtjev i prijedlog iskomunicirao prema subjektima na koje se takva odluka i odnosi. Opreza radi, Vaterpolo klub Opatija 1981 dopisom Grada Opatije obaviješten je o stavu i prijedlogu Mjesnog odbora Volosko, zbog kojeg je donesen zaključak o izmicanju gledališnih tribina u narednom razdoblju.

Budući da je iz povrata Vaterpolo kluba razvidno kako Mjesni odbor Volosko nije svoj zahtjev i prijedlog pravodobno i javno iskomunicirao, obustavit će se radnje izmicanja gledališnih tribina do održavanja zajedničkog sastanka na kojem će, osim predstavnika Grada Opatije prisustvovati i predstavnici Mjesnog odbora Volosko te Vaterpolo kluba kako bi se donijeli zajednički zaključci.

error: Content is protected !!