Važne i aktualne teme otvara radionica Foruma žena večeras u caffe baru Eugenian @ Opatija

ARHIVA

ARHIVA

Seksualno uznemiravanje na radnom mjestu te sloboda odlučivanja o vlastitom tijelu teme su treće radionice u sklopu projekta Piknik demokracije – aktualno pod zvijezdama.

Opatija – Treća radionica u sklopu projekta Piknik demokracije – aktualno pod zvijezdama Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Opatija održat će se večeras, u utorak 11. travnja u 19 sati u opatijskom caffe baru Eugenian.

Na tribini će biti predstavljene dvije teme – doc. dr. sc. Sanja Bojanić iz Centra za napredne studije i Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci govorit će na temu ”Prste k sebi: Seksualno uznemiravanje na radnom mjestu i u visoko-obrazovnim institucijama”, dok će Marinella Matejčić iz Udruge za ljudska prava i građansku participaciju PaRiter obraditi temu ”Moje tijelo, moj izbor: Odnos religije i tjelesne autonomije u suvremenom svijetu”.

– Govorit ćemo o dvije vrlo važne teme, o seksualnom uzenimiravanju na radnim mjestima i visokoobrazovnim institucijama te o slobodi odlučivanja o vlastitom tijelu i o odnosu religije i tjelesne autonomije u suvremenom svijetu, kazala je predsjednica Foruma žena Đeni Hrvatin Benić.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!