‘Večer Istre i Kvarnera’ s Vesnom Nežić-Ružić i Davidom Danijelom večeras na trgu Sv. Jurja

Uz Vesnine hitove kao što su „Neka sviri roženica“, „Lovor i ruže“, te najnoviji singl „Ljubav za vajka“ u nakladi „Croatia Recordsa“, publika će čuti razne evergreene i pjesme legendarnih kompozitora i pjevača iz našega kraja. Program počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Lovran – Ovoga petka na trgu Sv. Jurja s početkom u 20 sati održat će se intiman akustični koncert najljepših pjesama Istre i Kvarnera. „Večer Istre i Kvarnera“ zajednički je projekt poznate istarske glazbenice Vesne Nežić-Ružić i opatijskog pjevača Davida Danijela. Njihova suradnja i prijateljstvo traje već dugi niz godina, a s ovim koncertnim programom nastupali su već mnogo puta i oduševili brojnu publiku koja je uživala u melodijama koje se pamte.

– U mojih preko 40 godina karijere nastupala sam s raznim glazbenicima, u raznim postavama, najčešće s grupom Anelidi i Magnolija. Pred nekoliko godina smo David Danijel i ja pripremili nekoliko pjesama za jednu glazbenu manifestaciju, on me pratio na klaviru i pjevao sa mnom i tako se rodila ideja za ovakvu jednu vrstu programa koja je vrlo intimna i pruža odličnu mogućnosti kontakta s publikom. Iza nas su zaista lijepi nastupi i zadovoljna publika, te s nestrpljenjem očekujemo nastup u Lovranu, rekla je Vesna Nežić Ružić.

David Danijel je u Lovranu čest gost, najčešće s koncertnim repertoarom talijanskih pjesama.

– U Lovranu sam imao uvijek lijepa glazbena iskustva, od mog solističkog koncerta u tek obnovljenom kinu krajem 2016. g. do mojih čestih nastupa za prijatelje u „Zajednici Talijana Lovrana“. Program s Vesnom Nežić-Ružić je zaista nešto posebno i lijepo i veselim se što ćemo naš program moći predstaviti lovranskoj publici, istaknuo je David Danijel.

Uz Vesnine hitove kao što su „Neka sviri roženica“, „Lovor i ruže“, te najnoviji singl „Ljubav za vajka“ u nakladi „Croatia Recordsa“, publika će čuti razne evergreene i pjesme legendarnih kompozitora i pjevača iz našega kraja. Program počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan. Organizator ove manifestacije je Općina Lovran.

 

error: Content is protected !!