Večeras se održava tradicionalni humanitarni koncert Pružimo ruke ljubavi @ Opatija

Neven Barac

Neven Barac

Zbog najave lošeg vremena, koncert je s predviđene lokacije na maloj sceni Ljetne pozornice preseljen u sportsku dvoranu Marino Cvetković, a početak događanja najavljen je za 20 sati.

Članice ženske klape Volsoko - na Mandraće

Članice ženske klape Volsoko – na Mandraće

Opatija – Tradicionalni humanitarni koncert ”Pružimo ruke ljubavi” održat će se večeras, u subotu 5. rujna, a sav prihod – kao i ranijih godina – namijenjen je Udruzi osoba s invaliditetom Opatija. Zbog najave lošeg vremena, koncert je s predviđene lokacije na maloj sceni Ljetne pozornice preseljen u sportsku dvoranu Marino Cvetković, a početak događanja najavljen je za 20 sati.

Voditelj ovogodišnjeg koncerta bit će Dražen Turina-Šajeta, a nastupit će ženska klapa Volosko, Danijel Šimek, zbor Mareta, klapa Marun, Željka Brdar, duo Aledory, Duško Jeličić Dule, Mihalj Ivković i Slavko Sekulić, klapa Nokturno, Zbor 60+, Neven Barac, Giovanni Jakovac… Kao poseban gost, svojim će nastupom posjetitelje zabaviti poznata riječka pjevačica Nikita.

Cilj ovog koncerta nije samo humanitarnog karaktera, nego i senzibiliziranje javnosti o osobama s posebnim potrebama, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 40 kuna.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!