Večeras se otvara Old school pub – mjesto dobre mjuze, ugodne atmosfere i fine cuge @ Opatija

Tri kralja

Tri kralja

Otvorenje je zakazano večeras u 20 sati, uz prigodno piće dobrodošlice Bushmills Irish Whiskey te kanapee, dok je za veselicu zadužena ekipa iz Tri Kralja.

Opatija – Nakon prošlotjednih peripetija izazvanih tehničkim problemima, večeras od 20 sati Old school pub napokon će otvoriti svoja vrata za sve ljubitelje dobre mjuze, ugodne atmosfere i fine cuge. U potpunosti preuređeni ugostiteljski objekt, koji se nalazi na Škrbićima (M. Tita 39/2 – pokraj elite bara Amadeus), od danas otvara vrata svim ljubiteljima rocka, bluesa, jazza i srodnih glazbenih pravaca.

Otvorenje je zakazano večeras u 20 sati, uz prigodno piće dobrodošlice Bushmills Irish Whiskey te kanapee. Za veselicu je zadužena ekipa iz Tri Kralja, a otvorenje će popratit i promocija Chivasa po cijeni od 18 kuna U Old school pubu možete očekivati da ćete se naći u prostoru pozitivne vibre, odličnog izbora pića, dok će se koncerti održavati svakog četvrtka, petka i subote. 50 vrsti piva iz boce, 6 vrsti točenih piva, 30 različitih vrsti rakija i jednako toliko različitih etiketa whiskeya moći ćete birati iz bogate ponude Old school puba.

Ponedjeljkom, utorkom i srijedom pub će radit od 16 od 02 sata, a četvrtkom, petkom i subotom od 16 do 04 sata. Upad na koncerte se ne naplaćuje, a nakon Tri Kralja, koji će otvoriti pub, već u petak, 28. studenog možete poslušati band Lemon 3, dok će u subotu, 29. studenog nastupiti PleteRi . Za slijedeći vikend zakazani su nastupi banda Livingstone trio (04. prosinac), Mystic rose ansamble (05. prosinac) i Mandingo band (06. prosinac). Nastup banda Salty tails na programu je 11. prosinca, The Shamrock trio prizvat će zvuke vesele Irske 12. prosinca, a duo Alba & Leo predstavit će svoj rad 13. prosinca.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net