Večeras se otvara se izložba arhitektonskih rješenja središta općine i Multimedijalnog centra @ Matulji

1_nagrada_multimedijalni_centar_matulji_2015 (3)

Na natječaj koji je bio međunarodnog karaktera pristiglo je 16 idejnih arhitektonsko-urbanističkih rješenja koja sada građani moći razgledati, a u sklopu izložbe održat će se i okrugli stol na kojem će se ukratko izložiti i predstaviti idejna rješenja.

Matulji – Kako bi u bliskoj budućnosti trebao izgledati centar njihovog mjesta, Matuljci će moći provjeriti večeras, u četvrtak 14. svibnja u 19 sati u holu općinske zgrade.

Tada će se, naime, održati otvorenje međunarodne natječajne izložbe radova idejnih arhitektonsko-urbanističkih rješenja uređenja središta naselja Matulja sa zgradom multimedijalnog centra, koji je nedavno završen.

Na natječaj koji je bio međunarodnog karaktera pristiglo je 16 idejnih arhitektonsko-urbanističkih rješenja koja sada građani moći razgledati, a u sklopu izložbe održat će se i okrugli stol na kojem će se ukratko izložiti i predstaviti idejna rješenja. Otvorenju izložbe prisustvovati će autori izloženih radova, članovi ocjenjivačkog suda, predstavnici Primorsko-goranske županije, Općine Matulji, gradova i općina te Društvo arhitekata Rijeka.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!