Velik interes za subvencionirane sadnice: Prva ”tura” razgrabljena, Općina dijeli još 250 maslina @ Lovran

Arhiva

Arhiva

Predbilježbe se primaju u Općini Lovran kod tajnice Azele Mandžo, a svaki korisnik mora preuzeti minimalno 10 sadnica koje će sufinancirati s po 15 kuna.

Lovran – Sadnice maslina po subvencioniranoj cijeni koja za korisnike iznosi svega 15 kuna po komadu, doslovno su razgrabljene. Naime, 250 sadnica čiju je podjelu organizirala Općina Lovran u suradnji s Udrugom Agro Opatija u dva dana podijeljene su krajnjim korisnicima.

Dobra vijest za sve željne novih maslina jest da će se zbog tako velikog interesa, pronaći sredstva za dodatnu nabavku sadnica.

– Zbog povećanog broja zainteresiranih građana za korištenje poticaja za obnovu nasada maslina, pokazalo se potrebnim Programa novih nasada maslina proširiti te je u tijeku predbilježba, poručili su iz Općine Lovran, dodavši da će se novim Ugovorom sa Udrugom Agro Opatija sufinancirati nabava novih 250 sadnica maslina.

Predbilježbe se primaju u Općini Lovran kod tajnice Azele Mandžo, a svaki korisnik mora preuzeti minimalno 10 sadnica koje će sufinancirati s po 15 kuna. Ostatak do cijene sadnica od 55 kuna financirat će Općina Lovran. Svaka subvencionirana sadnica mora biti posađena isključivo na području Općine Lovran, što korisnik mora dokazati a korisnik se obavezuje brinuti o posađenim sadnicama po smjernicama udruge.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!