Veliki božićni koncerti @ Mošćenice i Opatija

moscenice_sm1…happening će se održati u četvrtak, 23. prosinca u Mošćenicama, s početkom u 18 i 30 sati, a nastupiti će poznati instrumentalisti i zborovi s našeg područja…
…učenici Glazbene škola Tarla predstaviti će se večeras na Božićnom koncertu u Vili Angiolini, dok će na istom mjestu, ali dan kasnije nastupiti učenici glazbene škole Mirković i igraonice Girotondo…

Mošćenice, Opatija – Glazbena škola Tarla organizira Božićni koncert, na kojem će učenici škole prezentirati svoja stečena znanja i vještine svojim profesorima, obitelji i prijateljima u duhu nadolazećih nam blagdana.
Božićni koncert učenika Glazbene škole Tarla održati će se u Opatiji, 22. prosinac 2010. u Vili Angiolini u 18:30 sati, u ulaz je slobodan. Već sutradan, u Vili Angiolini, s početkom u 17 i 30, održati će se Adventski koncert na kojem će nastupiti Učenici osnovne i srednje glazbene škole “Mirković” te polaznici Glazbene igraonice Girotondo.
Stanovnike Mošćeničke Drage ovog Božića, u organizaciji Općine, Turističke zajednice i Zajednice Talijana, očekuje zborski, scenski i akustični spektakl pod nazivom – Veliki božićni koncert! Istoimeni koncert održati će se u Mošćenicama, u četvrtak 23. prosinca. U tošu će se u 18 i 30 uprizoriti božićni teatar, nakon čega će u 19 sati početi koncert u crkvi Sv. Andrije. Nastupit će Zbor Sv. Andrije, Zbor Sv. Jurja, Zbor Fedeli Fiumani i Zbor Halubje, te pijanistica Ana Dražul, flautist Metod Sironić i harmonikaš Igor Knapić. Program će voditi Riccardo Staraj.
moscenice_plakat
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!