Veliki i mali sve od sebe dali @ Opatija

Arhiva Liburnija.net: Veliki i mali za Opatiju

Arhiva Liburnija.net: Veliki i mali za Opatiju

Svatko je pokazao ono u čemu je najbolji, a pozornica je ”prštala” talentima koje je brojnoj okupljenoj publici predstavljao voditeljski trojac Neno Pavinčić, Margareta Maloča i Nika Grgurić.

Opatija – Ova manifestacija osmišljena je s ciljem da okupi sve obrazovne institucije s područja Grada Opatije u jedan zajednički projekt, da prezentiraju svoja znanja i vještine, te doprinesu našem turističkom proizvodu.

Tako su učenice Obrtničke škole napravile frizure za sudionike, Ugostiteljska škola pripremila i servirala domjenak, a ostale institucije predstavile svoja glazbena i scenska umijeća u programu, tako da se svako imao priliku iskazati s onime u čemu je najbolji, kazala je Olivera Mirković, voditeljica Glazbene škole Mirković, institucije koja je i pokrenula događanje ”Veliki i mali za Opatiju” što je ove subote navečer doživjelo svoje sedmo izdanje u Zlatnoj dvorani hotela Imperial.

Doista, svatko je i pokazao ono u čemu je najbolji, a pozornica je ”prštala” talentima koje je brojnoj okupljenoj publici predstavljao voditeljski trojac Neno Pavinčić, Margareta Maloča i Nika Grgurić. Program su otvorile opatijske mažoretkinje prezentiravši koreografiju koja prati njihovu himnu, a svoje umijeće pokazale su i naslijednice osvajačica brojnih medalja i priznanja –predškolska skupina mažoretkinja. Osnovna i srednja glazbena škola Mirković, u suradnji sa svojim gostima gostima – sporanisticama majkom i kćeri, Lidijom Horvat Dunjko i Antoniom Dunjko, predstavila je doista bogat program u kojem su se našla djela Mozarta, Čajkovskog, Bizeta, Händela…

Monolog Jasmine Mirić ”Lobel Horvat i Horvati” izveo je učenik Hotelijersko-turističke škole Nenad Tešić, članovi i članice Društva ”Naša djeca” Opatija održali su prezentaciju i plesnu točku, a učenici i učenici gimnazije Eugena Kumičića scensku igru ”Tko sad govori”. Osnovna škola Rikard Katalinić Jeretov imala je kratki glazbeni nastup, u kojem su uz članice njihove a capella skupine nastupili i Aurora Sršen uz pratnju Ivana Bošnjaka s pjesmom ”What a Wonderfull World”. Dječji vrtić Opatija imao je plesnu točku ”Morning Mood” s kojom je zaključen program.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!