Veliki interes Kastavskih umirovljenika za informatičkom radionicom – traži se mjesto više

Odaziv umirovljenika Grada Kastva višestruko premašuje mogućnosti organizacije.

Kastav – U Gradu Kastvu krenula je druga informatička radionica koju grad sufinancira zajedno sa Primorsko-goranskom županijom, a provodi ju Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije u trajanju od 30 sati.

Kako je cilj edukacije osposobiti osobe starije životne dobi za samostalan rad na računalu, korištenjem interneta, e-maila, komunikacijskih mrežnih servisa, rad u programima Word, Excel te za umirovljenike vrlo bitnog sustava e-Građani i NetBanking, a s obzirom na mogućnost elektroničkog popisa stanovništva, edukacija se pokazala više nego potrebna. Odaziv umirovljenika Grada Kastva višestruko premašuje mogućnosti organizacije.

Predsjednica Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije Ružica Kamenjašević obratila se polaznicima i naglasila važnost neformalnog obrazovanja, koje provodi zajednica  naglasivši da je ovo 75. obljetnica Hrvatske zajednice tehničke kulture i 25. obljetnica Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije, što je pokazatelj uspješnog dugogodišnjeg rada u zajednici u kojoj djeluju.

 

error: Content is protected !!