Veliko priznanje za opatijske turističke djelatnike

htz_antonio_katica…nagradu je osvojila Katica Hauptfeld, te djelatnici Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu…
…ove nagrade priznanja su ljudima, skupinama, tvrtkama i ustanovama kojima turizam nije bio samo posao i izvor egzistencije, već i mnogo više od toga…

Zagreb – Hrvatska turistička zajednica upriličila je jučer dodjelu Svečane Godišnje hrvatske turističke nagrade ”Anton Štifanić“ i Hrvatske turističke nagrade za životno djelo u Ilirskoj dvorani Narodnog doma u Zagrebu.
Hrvatska turistička nagrada za životno djelo dodijeljena je Maji Stanić, Godišnja turistička nagrada Anton Štifanić u kategoriji pojedinac, Katici Hauptfeld, a Godišnja turistička nagrada Anton Štifanić u kategoriji tvrtka i/ili ustanova Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije i Muzeju krapinskih neandertalaca iz Krapine. Nagrade su dobitnicima ovom prilikom uručili ministar turizma i predsjednik Hrvatske turističke zajednice Damir Bajs i direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić.
– Obično govorimo o brojkama, brojkama dolazaka, noćenja, prihoda međutim ne smijemo zaboraviti da se iza tih brojki se kriju ljudi, kazao je Damir Bajs, ministar turizma.
Za Hrvatsku turističku nagradu za životno djelo do zadanog roka 31. ožujka 2011. godine, temeljem Javnog natječaja, pristigle su 3 kandidature, za Godišnju turističku nagradu Anton Štifanić za 2010. godinu u kategoriji tvrtke ili ustanove pristiglo ih je 7, dok je u kategoriji pojedinac pristiglo 11 kandidatura. Ove nagrade priznanja su ljudima, skupinama, tvrtkama i ustanovama kojima turizam nije bio samo posao i izvor egzistencije, već i mnogo više od toga – profesionalni izazov i životno opredjeljenje.
Povjerenstvo za utvrđivanje prijedloga za dodjelu Hrvatske turističke nagrade je na 4. sjednici, održanoj 18. svibnja 2011. godine, donijelo zaključak da se na prihvaćanje Turističkom vijeću Hrvatske turističke zajednice uputi prijedlog o dodjeli Hrvatske turističke nagrade za životno djelo te Godišnje turističke nagrade Anton Štifanić za 2010. godinu. Turističko Vijeće Hrvatske turističke zajednice jednoglasno je na sjednici Vijeća prihvatilo odluku Povjerenstva.

Liburnija.net: Svi ovogodišnji dobitnici...

Liburnija.net: Svi ovogodišnji dobitnici...


N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!