Veseli akustični trio Tričikleta večeras u Monokiniju @ Opatija

monokini_dan_zena_2014 (6)

U bendu sudjeluju Eni Jurišić kao vokal, te Nika Zubović i Mihael Prosen koji kombiniraju vokalne i gitarističke akrobacije.

Opatija – Veseli akustični muško-ženski trio ”Tričikleta” nastupit će večeras u Opatiji, u caffe baru Monokini. U bendu sudjeluju Eni Jurišić kao vokal, te Nika Zubović i Mihael Prosen koji kombiniraju vokalne i gitarističke akrobacije.

– Svirka kreće oko 21 sat, doletite na dozu dobre zabave uz ovaj veseli raspjevani trio! Pripremili smo vam i neke ”kratke” akcije: Jack Daniels po 13 kn , Jack Gentleman 17 kn, a za najizdržljivije bit će i single barel.. Ali naravno to nije sve , još otkrite ponešto na dan kocerta, poručili su organizatori.

Trio ”Tričikleta” je nastao kao nastavak dua Pinky & The Brain kojega su članice Nika i Eni, koje sa svojim vrhunskim vokalima, koji se stalno isprepliću u raznim dvoglasjima, nose glavninu ove priče, a Mihael se pridružuje na drugoj gitari radi obogaćivanja zvuka i bogatijih aranžmanskih izvedbi pjesama koje obrađuju, te se kao takvi nazivaju TRIČIKLETA!

Ovaj trio ima iza sebe četrdesetak nastupa duž jadranske obale, a postoje od proljeća 2013. Radi se o cover sastavu, a obrađuju pjesme zaista različitih žanrova – The Animals, Ray Charles, Deep Purple, Cardigans, Blur, Cranberries, Clash, Alanis Morrisette, REM, Florence and The Machine, Fleetwood Mac, Urban, Hladno Pivo, Let 3, Psihomodo Pop… Za svakoga ponešto, a sve to sa vrlo zanimljivim gitarističkim i vokalnim aranžmanima.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!