Veterani NK Rijeka pobjednici tradicionalnog malonogometnog turnira Oluja 2018 @ Kastav

Najboljim strijelcem turnira proglašen je Natko Rački.

Kastav – Tradicionalni veteranski malonogometni turnir Oluja 2018, kojim se obilježava pobjedonosna akcija Hrvatske vojske koja je označila kraj Domovinskog rata, održan je ove nedjelje u Kastvu.

Na turniru koji je organizirala Udruga hrvatskih branitelja domovinskog rata Kastav sudjelovalo je šest ekipa, podijeljenih u dvije skupine. U skupini A igrali su MNK Kastav, NK Sv. Matej i NK Medicinar, dok su u skupini B igrali UHBDR Kastav, NK Rijeka i Veterani rata – Kastav.

Nakon razigravanja po skupinama drugoplasirani iz skupina odigrali su susret za 3. mjesto. U skupini A drugoplasirana je bila ekipa NK Medicinara dok su drugoplasirani u skupini B bili nogometaši UHBDR Kastva. U neizvjesnom susretu pobjedu su ostvarili igrači NK Medicinara koji su bili bolji rezultatom 3:2.

U finalnom susretu igrali su pobjednici skupina NK Rijeka i MNK Kastav. Pobijedila je NK Rijeka rezultatom 4:2. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Natko Rački (2), Vjekoslav Miletić i Tihomir Dragoslavić dok je za ekipu MNK Kastva dvostruki strijelac bio Goran Ožanić. Najboljim strijelcem turnira proglašen je Natko Rački.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!