Veterinarska stanica iz Rijeke razmatra kupnju ‘Vage’: Otvorit će pet-shop i uvest cjelodnevno dežurstvo

Podsjetimo, zgrada u vlasništvu Komunalca prodaje se već dugi niz godina i do sada prodaja nije bila realizirana unatoč činjenici da se po izmijenjenom UPU Grada Opatije dopušta dogradnja još jednog kata u istim tlocrtnim gabaritima.

Volosko – Dugogodišnja nastojanja Komunalca da proda zgradu bivše Javne vage napokon su urodils plodom s obzirom na to da je napokon iskazan ozbiljan interes za kupnju. Prema dostupnim informacijama ruglo na ulazu u Opatiju po završenom natječaju trebalo bi postati vlasništvo jedne Veterinarske stanice iz Rijeke koja planira svoje usluge proširiti i na Opatiju. Kako doznajemo, u zgradi bi se otvorio veliki pet shop, a usluge veterinara bile bi dostupne od 0 od 24 sata.

Podsjetimo, zgrada u vlasništvu Komunalca prodaje se već dugi niz godina i do sada prodaja nije bila realizirana unatoč činjenici da se po izmijenjenom UPU Grada Opatije dopušta dogradnja još jednog kata u istim tlocrtnim gabaritima. Prema natječajnoj dokumentaciji predmet prodaje je kuća s pripadajućim zemljištem (dvorištem) površine 216 m2, poznatija kao javna vaga te dvorište površine 277 m2. Početna cijena nekretnine iznosi 1.710.000 kuna.