VIDEO: 1. Moto susret – In memoriam Marko Zoretić

moto_susret…organizatori ovim susretom želim probuditi svijest o problemima s kojima se vozači motora susreću u prometu od strane vozača automobila…
…na susretu će svirati jake glazbene snage – The River Sharks, Psihomodo pop i Night Rain…

Kastav – Prvi moto susret, pod nazivom ‘In memoriam Marko Zoretić’ održat će se 27. i 28. kolovoza u Kastvu, točnije ispod Doma braće Matešić – Šporove jame.
Susret se održava u spomen na prerano izgubljeni mladi život, a organizatori ovim susretom želim probuditi svijest o problemima s kojima se vozači motora susreću u prometu od strane vozača automobila; o problemima zbog kojih je i Marko izgubio život prošle godine.
– Simbolika održavanja susreta na njegov rođendan, te moto susreta “Live to ride, ride to live” nije slučajna. Na opće narodno veselje, pozvani ste svi, koji ste ga znali i koji niste! Zabavljat će nas riječke snage Night rain, The River Sharks, a dolazi nam i zagrebačko pojačanje, legendarni Psihomodo pop! Ožujsko kao glavni sponzor (i promotor kampanje Razmisli – dok piješ ne vozi) teći će u potocima, a hostese će se brinuti za svih željnih znanja. Bit će ića, pića i igara u izobilju. a tko pretjera imat će osiguran kamp, a u nedjelju vas svih ispraćam besplatnim obrokom i kavicom, poručila je Silvia Zoretić, organizatorica susreta.
Satnica i program su slijedeći:
Subota – 27. kolovoz
– od 10:00 doček
– u 17:00 defile sa zaustavljanjem u Forest pubu i na povratku polaganje cvijeća na groblju
– moto igre
– od 20:00 do 02:00 koncert – The River Sharks, Psihomodo pop i Night Rain u društvu atraktivnih plesačica
– nakon toga zabava se u tišem obliku seli u kamp uz unplugged svirku
Nedjelja – 28. kolovoz
– lagano buđenje uz doručak i kavicu
Što poručiti za kraj – Come in peace or stay at home!!!
Psihomodo Pop – Pinokio

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!