VIDEO: 2. Super Palent Show – Talenti od palenti @ Volosko

Pripremu hrane nadgledati će Srđana Jevtić, Nenad Posavec i žiri iznenađenja, dok je mjesto posebnog gosta rezervirano za Olivera J. Berekina. Kako je protekao 1. Super Palent Show provjerite u video prilogu u nastavku teksta.

Volosko – U subotu, 26. svibnja, s početkom u 15 i 30 sati, vaterpolo plato u Voloskom, biti će poprište drugog kulinarskog palenta showa u organizaciji Ženske klape Volosko i Mjesnog odbora Volosko. Inovativna i uvijek originalna – Ženska klapa Volosko, odlučila je, nakon već tradicionalnog Klapskog maškaranog maratona i smotre klapa Klape va Mandraće, lani je pokrenula još jedan po mnogo čemu poseban projekt – Super palent show.

Palentu i jela uz palentu kuhat će članovi klape Mirkul iz Veprinca, Pasika iz Kostanje, Vokalisti Salone iz Solina, Prvi komin Snježanin iz Zagreba i domaćini – ženska klapa Volosko, dok će program, kao i prošle godine voditi Jakša Fiamengo i Šajeta. Pripremu palente nadgledati će Srđana Jevtić, Nenad Posavec i žiri iznenađenja, dok je mjesto posebnog gosta rezervirano za Olivera J. Berekina. Prezentacija pripremanja i degustacija soparnika, tradicionalnog poljičkog specijaliteta te degustacija domaćeg prošeka i vina također će razigrati nepca sveprisutne publike.

– Kako su mnogobrojne none svoje familije prehranile palentom, i Ženska klapa Volosko odlučila joj je odati počast organizirajući ovaj show – natjecanje u spremanju tradicionalnih jela koja se jedu s palentom kao glavnim prilogom (ili su ipak ta jela prilog tradicionalnom primorskom jelu – palenti, procijenite sami), kazala nam je Irena Radovanović iz Ženske klape Volosko.

Liburnija.net TV – Superpalent show @ Volosko

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!