VIDEO: 5. Maškarani klapski maraton @ SD Marino Cvetković

Arhiva: Početak 4. Maškaranog klapskog maratona @ Opatija

Arhiva: Početak 4. Maškaranog klapskog maratona @ Opatija

Kao i prijašnjih godina, o pobjedniku će odlučivati žiri, u sastavu: Jakša Fiamengo (predsjednik), članovi: Ramiro Palmić, Aleksandar Valenčić, Darko Čargonja, Ante Mekinić, Eduard Kišić te Nikola Peršić-Niki. Kako je prošlo 4. izdanje maškaranog klapskog maratona možete provjeriti u nastavku teksta.

Opatija – 5.Maškarani klapski maraton, ove će se godine održati u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković”, 21. veljače s početkom u 20 sati.

Arhiva

Arhiva

Zvonjavom Dondolaša i uvodnom pjesmom organizatora ŽK Volosko, započet će 5. po redu Maškarani klapski maraton. Ove godine uveseljavat će nas slijedeće klape : Kamik iz Kostrene (prošlogodišnji apsolutni pobjednici), Škrljevo iz Rijeke, Boškarin iz Huma, Flumen iz Rijeke, Grobnik iz Čavli, Kastav iz Kastva, Furešti iz Karlovca, Pasika iz Kostanja,; – ženske klape: Rožice iz Šapjana, Kamelija iz Opatije, Kastav iz Kastva, Sklad iz Bakra, Teha sa Cresa te jedna mješovita klapa iz Portoroža, klapa Skalinada.

– Kao i prijašnjih godina, o pobjedniku će odlučivati žiri, u sastavu: Jakša Fiamengo (predsjednik), članovi: Ramiro Palmić, Aleksandar Valenčić, Darko Čargonja, Ante Mekinić, Eduard Kišić te Nikola Peršić-Niki. Također, i publika će dobiti glasačke listiće te će moći odlučiti o svom favoritu. U vrijeme zbrajanja glasova žirija i publike, u revijalnom dijelu zabavljat će nas David Danijel, Vesna Nežić Ružić, operni pjevač Slavko Sekulić uz pratnju dr. harmonike Mihalja Ivkovića, dok će program voditi Dražen Turina Šajeta. Nakon proglašenja pobjednika kao i svake godine uslijedit će ples za svih, uz Duleta i Bonacu. Ulaz na koncert je besplatan, odnosno vašim donacijama pomažete nabavku novih odora za klapu kazala nam je Irena Radovanović iz Ženske klape Volosko.

Liburnija.net TV – Ženska klapa Volosko ft Alen Polić i Klapa Kamik @ 4 Maškarani klapski maraton

Liburnija.net TV – Kamik, Lunogmare, Boškarin, Grobnik i Teha @ 4. Maškarani klapski maraton

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!