VIDEO: 8. Klape va Mandraće @ Volosko

klapa_volosko-z-1…kao posebna glazbena gošća, na vološćanskom Mandraću, nastupiti će Lidija Bačić
…kao i svake godine, ulaz na ovu zanimljivu manifestaciju je besplatan…

Volosko – Osmi susret klapa pod nazivom ‘Klape va Mandraće’ održat će se ove subote, 23. srpnja s početkom u 21 sat u Voloskom, a ulaz je slobodan. Višeglasno pjevanje te prizivanje stini, kamika, crvenih ruža i mora počinje u 21 sat, na jednoj od najljepših vološćanskih kulisa – Mandraću.
– Ovo leto imamo čak sedam prijavljenih klapa ke će kantat na Volosken. Svaka klapa kantat će po dve kancone, a program će voditi Gordana Brkić Žagar, dok će u ulozi posebne gošće nastupiti Lidija Bačić, kazala nam je Irena Radovanović, organizatorica ovog klapskog susreta.
Vološćanski gosti i ljubitelji klapske pjesme moći će uživati u slijedećim klapama: Ženska klapa Volosko, Sv.Jelena (Dramalj) i Rožice (Šapjane), dok će boje muških klapa braniti klapa Boškarin (Hum), Škrljevo (Škrljevo), Grobnik (Čavle) i Mirakul (Veprinac).
Za kraj, kao glazbenu poslasticu, organizatori najavljuju zajedničko izvođenje nekoliko pjesama. O kojima je točno riječ? Moći ćete čuti već ove subote, na 8. smotri klapa, pod nazivom, Klape va Mandraće.
Klapsku večer organizira KZU Volosko i MO Volosko, uz pomoć vološćanskih ugostitelja, Grada Opatije, Primorsko goranske županije, TZ Grada Opatije i Jamnice.

Liburnija.net: Ženska klapa Volosko...

Liburnija.net: Ženska klapa Volosko...


Liburnija.net: Ženska klapa Volosko, pojačana s dva muška člana iz Mjesnog odbora... @ Veli mul

Liburnija.net: Ženska klapa Volosko, pojačana s dva muška člana iz Mjesnog odbora... @ Veli mul


Lidija Bačić i klapa Grobnik – Ne moren kontra sebe

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!