VIDEO: Alternativni rock band Sillycons spotom Morning Light predstavlja prvi album @ Rijeka

sillycons_lebdenje_01

Bend je najavio album prvim singlom ‘‘It´s over’‘, a sada i drugim singlom popraćenim spotom, naziva ‘‘Morning Light’‘. U pjesmi je sudjelovala i AnaMarija Martinčić na violini.

Rijeka – Alternativni riječki rock band Sillycons, liburnijskoj publici zahvaljujući poznat zapaženim nastupima njihovih članova u opatijskim i matuljskim klubovima, objavio je nedavno svoj prvi spot, za pjesmu Morning Light, kojim promovira i prvi album.

Bend je nastao 2013. godine, a aktualnu postavu čine Dario Butković (vokal), Arijan Birkić (gitara, prateći vokal), Sanjin Perović (bas gitara), Armando Floričić (bubnjevi), David Košara (klavijature).

Bend je pobjednik Ri rock-a 2015. i Rovinj music festivala 2015, a nastupio je i na brojnim drugim natjecanjima i festivalima diljem zemlje poput HGF-a, O´rock festivala, St@rt festivala…

Sillycons teži žestokom i upečatljivom zvuku koji je mješavina raznih žanrova i utjecaja. Kombinacijom tvrdih rifova i nježnijih melodija bend pronalazi svoj zvuk i izražava emocije. Pjesme su na engleskom jeziku. Ove godine snimljen je debitantski album koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Album je snimljen u studiju G.I.S. pod produkcijom Mateja Zeca i sastojat će se od 9 pjesama.

Bend je najavio album prvim singlom ‘‘It´s over’‘, a sada i drugim singlom popraćenim spotom, naziva ‘‘Morning Light’‘. U pjesmi je sudjelovala i AnaMarija Martinčić na violini. Spot je snimljen od strane mlade ekipe iz Rijeke a to su: Mateo Jurčić (kamera,montaža), te Dino Kos (scenarij) kao i glumica Katia Kuharić.

Pjesma govori o podvojenosti između svijetova, tankoj granici između stvarnosti i sna te bezuvjetnoj ljubavi, a spot možete pogledati u nastavku.

Davor Žic / PodUčkun.net