VIDEO: Armada bakljadom u 60. minuti izazvala prekid utakmice

Izraelski sudac Orel Grinfeld u 60. minuti odmah je prekinuo susret, a prekid je trajao dvije minute, dok baklje nisu ugašene… Djelić bakljade pogledajte u priloženom video isječku u nastavku teksta…

Rijeka – U 60 minuti sa sjeverne tribine poletjele baklje prema domaćim navijačima, a sudac je nakratko prekinuo susret. Naime, na vrhu sjeverne tribine gdje je smješteno oko 4 tisuće navijača Rijeke planule baklje, dio ih je završio u terenu, a dio bačen na donju etažu tribine, gdje su smješteni navijači Milana.

Ne treba sumnjati da je ovaj prekid delegat ubilježio u svoj zapisnik, a ”Rijeka” bi, nažalost, nakon večerašnje utakmice na San Siru mogla ponovno određeni iznos eura uplatiti na račun UEFA-e.

Najmasovnije gostovanje riječkih navijača u povijesti kluba, kako javlja Novi list, proteklo je tijekom cijelog dana u redu, s izuzetkom incidenta ispred stadiona gdje je policija okružila oko tisuću navijača Rijeke i zabranila im kretanje prema gradu. Navijači tvrde, čak i odlazak na WC i po vodu. Brzo je došlo do naguravanja a prema policiji su poletjeli razni predmeti. Kako bi smirila situaciju policija je koristila suzavac, a nekoliko navijača je privedeno. Talijanski mediji navode kako su navijači Rijeke na putu do stadiona razbili sedam autobusnih stanica, bacali topovske udare i palili baklje. Zbog prevelike gužve policija je zatvorila dvije stanice metroa pa su navijači pješice prepraćeni do stadiona.

Bakljada Armade na San Siru

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!