VIDEO: Bogat vikend na Veprincu

karici_leprinac_smVeprinac – Ovog nas petka i subote na veprinačkom nogometnom igralištu i oko njega očekuju uzbudljivi glazbeni, zabavni i sportski događaji za sve uzraste i ukuse, a čak tri manifestacije najavili su jučerašnjim koncertom na ulici ”Windfuckersi” i kratkim đirom vozači karića.
U petak stiže ”Rock de Leprinejšn – second edition” na kojem će nastupiti hrpa kvalitetnih i manje kvalitetnih demo bendova – Infekcija, Fliper, Kult, Tandemi Prošlog Sjećanja, Leave Your Ego Outside, Burning Nicolla, Pasi, Mala Vida, Mario Furka I Štićenici, Officer Down te domaćini The Windfuckers, a veseo događaj počinje u 19 sati.
U subotu kreće 3. nagrada Veprinca koju ove godine sponzorira ”Monster”, a 30-ak domaćih natjecatelja i gosti iz Italije na stazi kod Tumpića odmjerit će vještinu upravljanja vozilima na kugličnim ležajevima, popularno znanim kao ”karići”.
Triptih događanja zaključuje fešta u subotu navečer, uz nastup Lady Lune i “Gemajzzera” i potoke breskovca.
Kako je izgledao happening koji su za medije pripremili članovi Udruge mladih i građana Leprinac pogledajte u video isječku… Ma kakva Pekinška patka 1978. Windfuckersi su zakon…
Liburnija.net TV – Rock de Leprinejšn, Karići & Fešta @ Leprinac

N. Cvjetović
Vezane vijesti:
FOTO: Održan ‘Memorijalni turnir Pino i Edi’
FOTO: Crveni vikend @ Veprinac
VIDEO: Prvi maj @ Veprinac

error: Content is protected !!