VIDEO Bojan Car: Moramo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno kako bi izvukli pozitivan rezultat

VIDEO Bojan Car: Moramo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno kako bi izvukli pozitivan rezultat

Bojan Car i Maroš Tkač

Ne bih se osvrnuo na Mornar, već bih volio najaviti da je ovo moja posljednja utakmica u Rijeci, odnosno predzadnja utakmica u kapici Primorja EB, iz tih razloga volio bih da odigramo što bolje i da uživamo u tome, poručio je Maroš Tkač.

Bojan Car

Rijeka – Vaterpolisti Primorja sutra, 15. srpnja u 20 sati, na otvorenom bazenu na Kantridi dočekuju ekipu Mornara.

– Mornar treba shvatiti ozbiljno, ekipa je to koja je ove godine igrala A1 Regionalnu ligu, to je već znak odnosno rang iznad nas. Imali su i imaju dobru ekipu, zadnje vrijeme su u nekim problemima. Imaju 5-6 starijih igrača koje nikako ne smijemo podcijeniti, moramo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno, kako bi izvukli za nas pozitivan rezultat, istaknuo je Bojan Car, igrač Primorja, a od potencijalno opasnih igrača izdvoji je Bana i centra Pavlovića.

– Ne bih se osvrnuo na Mornar, već bih volio najaviti da je ovo moja posljednja utakmica u Rijeci, odnosno predzadnja utakmica u kapici Primorja EB, iz tih razloga volio bih da odigramo što bolje i da uživamo u tome. Da rezultat bude što bolji. Primorje je bio moj klub 4 godine, a Rijeka moj dom, a ujedno ne bih htio komentirati neke nove angažmane dok ne budu formalno dogovoreni, poručio je Maroš Tkač.

Sezona je rezultatski bila uspješna, dosta naporna zbog prekida i zbog Europskog prvenstva i sada zbog epidemije COVID-19, istaknuto je na tiskovnoj.

Maroš Tkač

– Praktički smo imali tri ciklusa priprema u jednoj sezoni te skoro 11 mjeseci trajanja sezone ostavilo je svog traga. Treće mjesto u RVL i prilika za A1 ligu, smatram da bi peto mjesto u Prvenstvu Hrvatske bio bi veliki uspjeh jer bi bili plasirani ispred ekipe koja je igrala A1 ligu odnosno viši rang od nas, rezimirao je Car.

Za kraj dodajmo da se ulaz na tribine otvara u 19 sati, u prodaju se pušta 300 ulaznica. Prilikom ulaska gledatelji moraju potpisati izjavu kojom će ostaviti osobne podatke, a ujedno će im se izmjeriti tjelesna temperatura što se također unosi u navedeni obrazac. Apeliramo na gledatelje da brinu o svom zdravlju i zdravlju drugih te u slučaju povišene temperature ili se loše osjećaju ne upute na bazen.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net