VIDEO: Božićna bajka @ PP Učka

uc_small…ovogodišnja Božićna bajka u Parku prirode Učka održati će se od 16. do 18. prosinca…
…u video isječku pogledajte božićnu čaroliju na Poklonu…

Opatija – U prekrasnom blagdanskom ozračju Parka prirode Učka, Grad Opatija i Javna ustanova “Park prirode Učka” i ove godine organiziraju, treću po redu, manifestaciju “Božićna bajka u Parku prirode Učka” koja će se održati u Parku prirode Učka, na Poklonu. Prvoga dana svog učkarskog posjeta, 15. prosinca, Djed Božićnjak će darivati djecu koja žive na Učki, dok će 16., 17. i 18. prosinca darivati svu djecu koja te dane dođu na Poklon od 16 do 19 sati!
Djed Božićnjak će i ove godine posjetiti svoju učkarsku rezidenciju i ponovno unijeti dašak prave čarobne zimske idile u ovo blagdansko doba, a svojim će dolaskom razveseliti ponajprije one najmlađe, no ništa manje ni one starije.
Kako bi se Djed Božićnjak na Učki osjećao kao kod kuće, a posjetitelji doživjeli čari božićne bajke, info punkt na Poklonu ponovno će zasjati u punom blagdanskom sjaju, gdje će se mališani družiti s Djedom Božićnjakom, prišapnuti mu svoje želje, a njihovi će se roditelji za to vrijeme moći okrijepiti uz tople napitke.
Dođite i ove godine doživjeti čaroliju predstojećih nam blagdana u Parku prirode Učka, prepunog dječjih osmijeha i razgaljenih lica! Djed Božićnjak će vrlo pažljivo i neumorno slušati i pamtiti sve blagdanske želje, a darivati osmijehom, lijepim željama i, naravno, najmlađima najdražim: slatkišima! Draga djeco, Djed Božićnjak vas očekuje!, poručili su iz parka prirode Učka.

Liburnija.net: Pune saonice darova... @ Poklon

Liburnija.net: Pune saonice darova... @ Poklon


Liburnija.net TV – Djed Božićnjak @ Učka

vodoravni_oglas_res
Nikola Cvjetović / Liburnija.net