VIDEO Božićni repertoar i ‘stare dobre stvari’ u izvedbi Marka Tolje raspjevali park kod Šporera @ Opatija

Kako je proteklo druženje ispred Šporera provjerite u nastavku teksta…

Opatija – Božićni repertoar i druge „stare dobre stvari“ u izvedbi Marka Tolje i Ive Popeskića raspjevali su prošle subote park ispred Šporera. Ljubitelji dobre glazbe imali su prilike uz čašu kuhanog vina zabaviti se uz Tolju te ispratiti posljednji adventski vikend u ovoj godini prije najluđe noći u kojoj će publiku zabavljati Grooversi.

Posljednji dan u 2019. godini, utorak 31. siječnja, proći će u znaku pripreme za spektakl novogodišnje noći, a prvi će slaviti najmlađi, koje od 11 sati očekuje Dječji doček Nove godine na Maloj sceni Ljetne pozornice, uz animatore i dječji vatromet. Zabava će se nastaviti u Šporeru gdje Kućica Orašara i vilenjaka radi do 19 sati, a ispred Umjetničkog paviljona glazbom će park ispuniti Trio Asi čiji nastup kreće u 12 sati. Središnji gradski doček ispred tržnice, uz Queen Real Tribute, Abba Real Tribute Band i goste kreće od 22 sata, jednako kao i doček na Ljetnoj pozornici uz Dellboyse te doček kod Šporera uz Grooverse.

I prvi dan u 2020. godini imat će svoje atrakcije za sve uzraste, a program će početi već u 10.30 stati nastupom Suzane Štefanić i Matea Žmaka ispred Šporera, gdje od će od 12 do 19 sati trajati animacija za djecu.

Na terasi hotela Continental od 11 sati nastupa grupa 14 strings, a u 12 sati počet će tradicionalna, novogodišnja zdravica na terasi hotela Kvarner. Uz pratnju Puhačkog orkestra Lovran, opatijski čelnik sa suradnicima poželjet će sreću u novoj godini svima koji su Opatiju izabrali za svoju destinaciju te nazdraviti šampanjcem iz prigodnih čaša koje će posjetitelji zadržati kao suvenir na opatijsku „najluđu noć“.

Prvog dana Nove godine Opatijski kukali tradicionalno otvaraju kupališnu sezonu, a to će učiniti i 1. siječnja 2020. godine kada će se okupati u moru ispred Portića, nedaleko kipa Djevojke s galebom, u 12.30 sati. Glazbom će ih s pozornice ispred Šporera pratiti Dino Antonić i 4 Shades te Blu:Kanu, a za večernji program pobrinut će se DJ Šajeta od 18 sati.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net