VIDEO: Coldplay i Adele na repertoaru novoosnovanog školskog sastava


Video materijal snimili smo na probama, na kojima se pripremaju pjesme za veliki nastup koji će se održati, 20. travnja, povodom Dana škole. Pretpremijeru ‘glazbene priče’ donosimo multimedijalnim putem, dok će prava ‘old fashion’ premijera uslijediti – onako kako dolikuje svim bendovima – uživo, i na bini.
Opatija – Rock ‘n’ roll, gospel, R’n’B i osnovna škola. Naizgled nespojive stvari ili barem nisu bile u vrijeme mog osnovnoškolskog djela života. No, kao što Dylan kaže – the times they are a changin – tako i neki novi kreativni vjetrovi pušu zbornicama i učionicama Osnovne škole ”Rikard Katalinić Jeretov” u Opatiji, na opće zadovoljstvo učenika, ali i autora ovih redaka.
Aurora Sršen, Demi Vancaš, Vana Prelčić Vuković, Esperanza Frank i Sarah Kapitanić učenice 8. a razreda te Tea Dobrec, Rebeka Ivković i Mihaela Šarunić učenice 6.b razreda, uz voditeljicu Petru Štiglić (učiteljicu razredne nastave koja radi kao volonterka) kreativna su snaga novoosnovanog školskog ‘a cappella’ sastava.
[nggallery id=128]
Iako vremenski malo postoje, odvažile su se javnosti predstaviti svoj glazbeni rad, kojeg ekskluzivno donosimo u video prilogu. Sve detalje koji vas zanimaju možete saznati u prvom video intervjuu, u vlastitoj produkciji, kojeg je pripremila ekipa Liburnija.neta.
No, to nije baš sve, što smo snimili.
Naime, tijekom snimanja video isječka s još neimenovanim školskim ‘a cappella’ sastavom, priključili su nam se i profesori koji su pokrenuli pop/rock band, pod nazivom ”Star(i)Band“. Video priču i veliku fotogaleriju sa ‘starijim’ rock ‘OUR-om’, koju smo snimili tijekom probe, donosimo kroz nekoliko dana.
Liburnija.net TV – Vokalna skupina OŠ Rikard Katalinić Jeretov @ Volosko

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Video: David Kurti, Liburnija.net
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!