VIDEO: Crno-bijela Hartera – Antonela Doko predstavila novi spot za pjesmu Odlična stvar @ Kastav

Antonela Doko

Antonela Doko

Spot je sniman u Rijeci pod budnim okom redatelja Igora Modrića te snimatelja Roberta Kalčića, na lokaciji napuštene tvornice papira, poznatije kao Hartera.

Kastav – Mlada kastavska pjevačica Antonela Doko snimila je video spot za pjesmu ”Odlična stvar” koju je predstavila na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

Spot je sniman u Rijeci pod budnim okom redatelja Igora Modrića te snimatelja Roberta Kalčića, na lokaciji napuštene tvornice papira, poznatije kao Hartera. Crno bijela tehnika naglašava retro stil pjesme za koju je glazbu i tekst napisala Arijana Kunštek, a za inovativan aranžman s jazzy prizvukom zaslužan je Ivan Popeskić. U spotu se uz Antonelu pojavljuje i njen bend, Miro Gugić na bas gitari, Zvonimir Radišić na gitari te Edin Botić na bubnjevima. Za šminku se pobrinuo Robert Kozjak.

Spot za pjesmu Odlična stvar možete pogledati u nastavku.

Ovih dana Antonela se priprema za svečanu dodjelu najprestižnije hrvatske nagrade Porin s obzirom da je osvojila čak dvije nominacije i to u kategorijama Novi izvođač godine te Najbolja ženska vokalna izvedba, što je sjajan nastavak iznimno uspješnog razdoblja mlade glazbenice koja je nedavno potpisala i ekskluzivan ugovora za najveću hrvatsku diskografsku kuću Croatia Records. Veliko priznanje dodijelio joj je i Zlatko Turkalj, cijenjeni urednik popularne radijske glazbene emisije Music Pub na 2. programu Hrvatskog radija, uručivši joj nagradu za Pjevačicu 2016. godine. Nagradu je zaslužila fantastičnim uspjehom prošlogodišnjih singlova “Onaj dan”, “Ta ljubav” i “Božić”.

Antonela je na prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu nastupila kao debitantica s pjesmom “Onaj dan” koja je godinu završila na 14. mjestu najemitiranijih pjesama u 2016. godini u Hrvatskoj. Pjesma “Ta ljubav” premijeru je imala na Baltic Song Contestu u švedskom gradu Karlshamnu gdje je osvojila 3. nagradu stručnog ocjenjivačkog žirija. Pjesma “Božić” tjednima je zauzimala sam vrh službene top liste emitiranja HR TOP 40, a krajem godine Antonela je održala i svoj prvi solistički koncert u Opatiji.

Davor Žic / PodUčkun.net