ERSTE AD

VIDEO: Dino Merlin @ Opatija

dino_merlin…njegovi koncerti su posebni, a pamte se oni veliki u pulskoj Areni i na stadionu Koševo – pred više od 50.000 obožavatelja…
…obavijest o ulaznicama i dodatnim detaljima biti će objavljeni uskoro…

Opatija – Nakon niza velikih koncerta održanih u Opatiji, tvrtka Thorax Promotion na opatijsku Ljetnu pozornicu dovodi još jednu glazbenu zvijezdu s ovih prostora – Dina Merlina. U subotu, 09. srpnja, s početkom u 21,30 sati, publika će moći uživati u koncertu kojeg će prirediti Dino Merlin zajedno sa svojim brojnim bandom.
Podsjetimo, Dino Merlin je sarajevski glazbenik koji je na glazbenoj sceni više od dvadeset i pet godina i uvijek je u vrhu popularnosti. Nekadašnji lider grupe Merlin, samostalnu je karijeru započeo početkom devedesetih godina i od tada bilježi pet izuzetno uspješnih studijskih albuma, live album i nekoliko kompilacija, a tri puta je nastupio i na Eurosongu, od toga posljednji put ove godine, kada je uspješno nastupio sa skladbom “Love in rewind “.
– Njegovi koncerti poseban su događaj, pamte se oni veliki u pulskoj Areni i na stadionu Koševo gdje je pjevao pred više od 50.000 obožavatelja, a za vjerovati je da će se i opatijski koncert pamtiti po mnogo toga. Obavijest o prodaji ulaznica i o dodatnim detaljima vezanim za ovaj spektakl, bit će objavljena u skorom roku, poručili su organizatori.
Dino Merlin – Hajde noćas mi dođi & Danas sam OK

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!