VIDEO: Discopatia n. 4 Ladies Night @ Stereo Dvorana

U Stereo dvorani nastupiti će Miss Sunshine (Monocline Records, FVF Records, Tic Tac Toe), Virgin Helena (Flavorite Music), Miss Soulfly (Innocent Music, Taekyon Music, Melomane, Pixel Tree) i Kiki Violeta (SiN, UFC). Detalje provjerite u nastavku teksta.

Opatija / Rijeka – Četvrto izdanje iz party serijala Discopatia posvećeno je – ženama! Kako najavljuju organizatori iz opatijske Kulturno – umjetničke udruge Akt na druženju ‘ženama u čast’, 8. ožujka s početkom u 22 sat, u Stereo dvorani nastupiti će Miss Sunshine (Monocline Records, FVF Records, Tic Tac Toe), Virgin Helena (Flavorite Music), Miss Soulfly (Innocent Music, Taekyon Music, Melomane, Pixel Tree) i Kiki Violeta (SiN, UFC). Za vizuale je zadužena Tanja i 400 zečeva te Hipermedia dok je after zakazan u Klubu Tenk…

– Žena je neizostavna karika ljudskog društva, simbol plodnosti, nježnosti i ljepote. Bez žena, budućnosti nema. Zbog žena vođeni su ratovi, pomicale se planine i gradile palače. Žene su majke, sestre, bake, prijateljice i životne partnerice. Iako su se oduvijek poštovale, nisu uvijek bile ravnopravne članice društva. Nekad ih se smatralo podčinjenim i prema njima se tako i ponašalo. Bile su omalovažavane, maltretirane i zlostavljane. Često se prema njima odnosilo kao prema predmetima u nečijem vlasništvu. Bez obzira na sve što su prošle, mekani, ali snažni ženski ego sve je to ponizno podnosio, oprostio i uvijek uzvraćao ljubavlju. Žena nas je sve nosila u svojoj utrobi, dovela na svijet, othranila i štitila vlastitim životom, njegovala u slabosti, savjetovala i odvraćala od ludosti i uvijek nas je voljela! Ipak, snažne su se žene revolucionarno izborile za ravnopravnost te se ovaj dan smatra simbolom te revolucije. Proslavimo zajedno ovaj dan da se njihova borba ne zaboravi! Dječaci, karanfile u zube i vidimo se na flooru, poručili su organizatori.

Inače, antipatija i simpatija su osjećanja i mišljenja koja čovjek stvori prema nekom drugom čovjeku, predmetu ili pojavi. Telepatija je mogućnost neverbalnog, netjelesnog komuniciranja, tj. sposobnost razmjene osjećaja i misli na daljinu. Psihopatija i neuropatija su psiho-fizičke bolesti, a homeopatija i alopatija su metode lječenja iliti vrste terapija… Discopatia je sve to u jednom! Discopatia je mišljenje i osjećaj kojeg dijeli mlađa populacija. Discopatia je mogućnost i sposobnost te kritične mase ljudi da introventno i ekstraventno komunicira glazbom i plesom te širi pozitivne vibracije. Discopatia je dobroćudna psiho-fizička bolest koju proživljavaju sve generacije transformirajući se iz djeteta u čovjeka, a jedini joj je lijek upravo ona sama. S Discopatia-om je sve moguće!

Ulaznice su podijeljene u nekoliko kategorija. Tako će djevojkama (od 22.00 do 23.00) upad biti besplatan, od 23.00 do 00.00 sati morati će izdvojiti 20 kuna, dok će nakon pola noći cijena iznositi 30 kuna. Pripadnici muškog spola, na tulumu posvećenom ženama morati će izdvojiti 40 u pretprodaji, odnosno 50 kuna na dan tuluma.

Discopatia n. 4 Teaser

Ivan Mellor / Liburnija.net