VIDEO: Domagoj Pauković @ Kastav

klasicna_gitara_smKastav – Večeras, 26. rujna s početkom u 19 sati, u u crkvi sv. Jelene Križarice održati će se koncert klasične glazbe u izvedbi gitariste Domagoja Paukovića.
Domagoj Pauković rođen je 1989. u Rijeci. S devet godina upisuje gitaru kod prof. Nikole Jedrlinića u Glazbenoj školi Ivan Matetić-Ronjgov u Rijeci. U jednoj godini polaže 3. i 4. razred osnovne glazbene škole. Uz srednju glazbenu završio je i smjer dizajnera unutarnje arhitekture u Građevinsko-tehničkoj školi.
Sudjelovao je na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima gdje je osvajao nagrade kao solist i u duetu. Najzapaženiji uspjeh je postigao na međunarodnom natjecanju ”Citta di Gorizia“ u Italiji 2007. gdje je osvojio 3.nagradu i 2.nagradu u kategoriji dua bez dobnih granica. Iste godine upisuje studij gitare kod prof. Istvana Römera na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu Područni odsjek Rijeka gdje je trenutno student 4.godine. Pohađao je majstorske tečajeve kod vodećih svjetskih gitarista i pedagoga kao što su Ana Vidović, Zoran Dukić, Denis Azabagić, Carlo Marchione, Aniello Desiderio, Lorenzo Micheli, Marcin Dylla i Tadashi Sasaki. Nastupao je kao solist uz Orkestar Opere Hrvatskog Narodnog Kazališta Ivan pl. Zajc u Rijeci.
Na programu će biti: Giuliani, Villa-Lobos, Rodrigo, Ponce i Arnold.
Koncert se održava pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Kastva, a ulaz je slobodan.
Domagoj Pauković – koncert

Domagoj Paukovic koncert from Branimir Rogoznjan on Vimeo.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net