VIDEO Dule i Bonaca napravili uvertiru, jake lovranske snage uskoro počinju s nastupom

Kako je protekao današnji live nastup Duleta i Bonace provjerite u nastavku, a od 20:30 kreće stream koncerta iz Lovrana…

Opatija, Lovran – Popuštanje mjera od strane Stožera Civilne zaštite dočekano je s popriličnim zadovoljstvom. Ulice i trgovi malo su živnule, vožnja autobusom ponovo je moguća, a za stanovnike Liburnije danas su bila pripremljena i dva zabavna programa. Tako je zabavna večer otvorena prigodnim koncertom opatijske glazbene legende Duška Jeličića Duleta koji je u foajeu Gervaisa otpjevao nekoliko svojih najvećih hitova za podizanje raspoloženja uz pratnju Silvane i Edija. U ulozi posebnog glazbenog gosta našao se David Kurti, koji se Duletu i Bonaci priključio prilikom izvedbe pjesme Ana z Lovrana. Glazbena večer nastavlja se u Lovranu, a novu koncertnu poslasticu donosi vrijedni Tino Pavia uz kojeg će nastupiti Sanjin Štanc i Jure Prša.

– Novi tjedan, nova iznenađenja. Kroz cijeli tjedan, svaku večer smo pripremili nešto drugo, samo se nadamo da će i vrijeme biti na našoj strani. Ali ono što ne odradimo ovaj tjedan, selimo za sljedeći… Večeras se uz glazbene goste gledamo i slušamo u 20:30 sati, a nakon toga u 21 sat nastavljamo puštanje vaših želja s naših terasa i balkona, najavio je Tino.

Dule I Bonaca Napravili Uvertiru, Jake Lovranske Snage Uskoro Počinju S Nastupom

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!