VIDEO Ema Sušanj iz Mučića osvojila zlatnu medalju na 13. Međunarodnom natjecanju u harmonici za nagradu Avsenik

Kako je izgledao Emin nastup provjerite u priloženom video isječku u nastavku…

Matulji – Mlada i talentirana Ema Sušanj iz Mučića nastupila je prošle nedjelje na 13. Međunarodnom natjecanju u harmonici za nagradu Avsenik održanom u Begunjama u Sloveniji.

Učenica glazbene škole Nika Polesa kao jedina predstavnica Hrvatske u svojoj kategoriji od 12-16 godina u jakoj konkurenciji od 45 natjecatelja iz Slovenije i Austrije postigla je odličan rezultat osvojivši zlatno priznanje za izvedene skladbe.

Trinaestogodišnja Ema predstavila se slovenskoj publici na diatoničnoj harmonici te je odsvirala Avsenikove skladbe “Prijatelji, ostanimo prijatelji”  i “Kmetič praznuje”.

— Armuniku sopen od svojga 8. leta i za ovo zlatno priznanje najprej moran zahvalit mojmu učitelju Nikotu Polesu ki je zaslužan za si moji dosadašnji rezultati, a tu su i moji mama i tata ki su mi vela podrška na saken mojen natjecanjen. Od mićega uživan naslišajuć slovensku muziku, a najviše volin sost pjesmi od Lojzeta Slaka, bratov Avsenik i Franca Miheliča. Pred manun su još natjecanja va Slovenije, Austrije, Italije i Srbije za keh se već sada parićujen, rekla nam je Ema po povratku iz Slovenije.

No, ova medalja nije jedina koju je Ema osvojila. Naime, u listopadu 2018. godine sudjelovala je na natjecanju “Tekmovanje za nagrado Lojzeta Slaka” u Mirnoj peči (SLO) te osvojila srebrno priznanje u svojoj kategoriji.

 

error: Content is protected !!