[VIDEO] Emisija “11 manje kvarat” iz povijesne novljanske vijećnice, uz obilježavanje dvije godine postojanja portala Tunera.info

Portal Tunera, koji prati događanja i u Novom Vinodolskom, jučer je obilježio dvije godine postojanja, a kako funkcionira portal, po čemu je poseban i uspješan govorio je urednik Anto Ravlić.

Novi Vinodolski – Emisija “11 manje kvarat” danas se emitirala iz povijesne novljanske gradske vijećnice u Novom Vinodolskom koji je prošli tjedan, 6. siječnja, proslavio svoj rođendan koji se veže uz dan kada je 1288. godine donesen Vinodolski zakonik.

Gradonačelnik Novog Velimir Piškulić podsjetio je na lanjske projekte, najavio projekte koji slijede u 2021. godini te otkrio kako će izgledati ovogodišnji novljanski mesopust, uz korona ograničenja. Zamjenik gradonačelnika Tomislav Cvitković osvrnuo se na ovogodišnje izazove, epidemiju i potres, te podsjetio kako su Novljani reagirali i pomagali. Cvitković je našim gledateljima predstavio novljanski sport, s naglaskom na Nogometni klub Vinodol, kao najmasovnije sportsko društvo u gradu. Tajnik DVD-a San Marino Velibor Topolovec predstavio je agilne novljanske vatrogasce i podsjetio kako su vatrogasci reagirali na već spomenute izazove. Portal Tunera, koji prati događanja i u Novom Vinodolskom, jučer je obilježio dvije godine postojanja, a kako funkcionira portal, po čemu je poseban i uspješan govorio je urednik Anto Ravlić.

 

error: Content is protected !!