[VIDEO] Emotivna i topla božićna pjesma: Učenici i profesori COO Rijeka snimili blagdanski hit ‘Božićna želja’

Topla i emotivna pjesma nazvana „Božićna želja“ aktualna je jer progovara i o životu u „korona-godini“…

Rijeka – Profesori i učenici Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka i ove su godine snimili božićnu pjesmu koja će, sasvim sigurno, osvojiti uši i srca njihovih sugrađana. Topla i emotivna pjesma nazvana „Božićna želja“ aktualna je jer progovara i o životu u „korona-godini“…

– I ove godine snimili smo pjesmu s učenicima i profesorima Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka. Iako nas je ova pandemija razvojila i nismo mogi vježbati zajedno niti otići u studio snimiti sve profesionalno, glazbu i video snimali smo mobitelima, tabletima i kompjuterima s kauča, fotelja, učionica, iz kuhinja. U pauzama online nastave, na velikim odmorima, home officeima… Ništa nas nije spriječilo da opet napravimo mali inkluzivni projekt koji širi pozitivu i ljubav u ovim ludim vremenima, kazala je Jelena Tondini aka BLKN YECA, autorica teksta i glazbe pjesme.

Kao posebna gošća u pjesmi je Megi Grujičić, a vokale su otpjevali Božidarka Matija Čerina, Natalia Hriberski Duišin, Jadran Rubeša, Danijela Nurkić, Ivona Vincetić, Hana Oguić, Clara Višić i Deni Pezelj. Pjesmu prati i video sačinjen od isječaka iz svakodnevnog života polaznika COO Rijeka.

error: Content is protected !!