VIDEO: Filip Bradarić – Prvenstvo još nije izgubljeno

Filip Bradarić

Filip Bradarić

– Ušli smo u drugom poluvremenu s nekim strahom, ne znam zašto nam se to događa. Treba analizirati utakmicu i vidjeti gdje smo griješili. Prvenstvo još nije izgubljeno, rekao je Filip Bradarić. U video prilogu u nastavku teksta pogledajte cjelu izjavu Filipa Bradarića…

Rijeka – Nogometaši Rijeke na gostovanju kod Dinama doživjeli su prvi poraz u domaćim natjecanjima ove sezone prekinuvši niz od 25 utakmica bez poraza. Jedna od svijetlih točaka bio je nastup Filipa Bradarića koji se odlično snašao na poziciji stopera, ulogu koju je preuzeo nakon što je Miral Samardžić zaradio treći žuti karton u ogledu protiv Lokomotive, a Marko Lešković već neko vrijeme izbiva zbog ozljede.

– Nismo smjeli ovo dopustiti posebice nakon prvog poluvremena kojega smo dobro odigrali. Ušli smo u drugom poluvremenu s nekim strahom, ne znam zašto nam se to događa. Treba analizirati utakmicu i vidjeti gdje smo griješili. Prvenstvo još nije izgubljeno, rekao je Filip Bradarić.

Nogometaši Rijeke iduće subote (17 sati) dočekuju Hajduk u utakmici 24. kola MAXtv Prve lige. Ulaznice za jadranski derbi u prodaji su od četvrtka (18. veljače) na blagajni na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka. Radno vrijeme blagajni je od 10 do 18 sati, a na dan utakmice blagajne će raditi do 19 sati. U isto vrijeme mogu se kupiti kompleti za drugi dio sezone. Svaka ulaznica za utakmicu protiv Hajduka mora biti personalizirana.

Ulaznice možete kupiti i preko ovog linka. http://www.nk-rijeka.hr/utakmica/rijeka-hajduk-140-jadranski-derbi/

U video prilogu u nastavku teksta pogledajte izjavu Filipa Bradarića…

N. C. / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Video: HNK Rijeka

error: Content is protected !!