VIDEO/FOTO Donatorski koncert za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida ispunio KTC Gervais

Za kraj svi izvođači otpjevali su zajednički song ‘Neka cijeli ovaj svijet’ iz mjuzikla Jalta, Jalta…

Opatija – U organizaciji Lions Club Opatija i Festivala Opatija sinoć je u KTC-u Gervais održan donatorski koncert na kojem su se prikupljala sredstva koja će biti donirana Odjelu za hematologiju i onkologiju Dječjoj bolnici Kantrida.

– Pripala me velika čast da vas sve zajedno od srca pozdravim i da vam se zahvalim što ste nam se odazvali u ovako velikom broju. Mi smo presretni zbog toga i hvala vam što ste nam već pomogli u našem cilju da pomognemo mališanima. Također, zahvalila bi se izvođačima što su nam poklonili svoje vrijeme i svoje srce u zajedničkoj želji da uspijemo, istaknula je Snježana Čačić, predsjednica Lions Cluba Opatija.

Za cijenu od 50 kuna koliko je iznosila ulaznica publika u prepunom Gervaisu imala je prilike poslušati brojne glazbenike. Listu humanitaraca, kroz bogat i sadržajan program (pred)vodila je Iva Pavletić Crnić, a nastupio je Voljen Grbac, zatim Vivien Galletta, Duško Jeličić Dule & Bonaca, Mirko Švenda-Žiga, Antonio Krištofić, Tina Vukov, Klapa Nevera, Damir Halilić Hal, Klapa Kastav, Katja Budimčić, Nikola Celić i Ženski zbor KUD-a Učka Matulji uz klavirsku pratnju prof. Vladimira Babina.

Ne mogu reći da imam tremu, već sam uzbuđena i hvala vam na tome. Priča Lionsa i naše bolnice je jedna lijepa priča. Oni su naši prijatelji i pomažu nam u stvaranju nadstandarda koji našim malim pacijentima omogućuju bolje uvjete boravka u bolnici, istaknula je doktorica Jelena Roganović pročelnica Zavoda uz zahvale organizatorima, umjetnicima i publici.

Za kraj svi izvođači otpjevali su zajednički song ‘Neka cijeli ovaj svijet’ iz mjuzikla Jalta, Jalta…

Donatorski Koncert Za Hematologiju I Onkologiju Dječje Bolnice Kantrida Ispunio KTC Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!