[VIDEO/FOTO] Dora u Opatiji i iduće tri godine

Potpisivanje ugovora zključeno je uz najbolje želje za uspjeh naše ovogodišnje predstavnice Albine Grčić koja će s pjesmom “Tik-tok” nastupiti na natjecanju u Rotterdamu.

Opatija – Grad Opatija, Opatija 21 d.o.o. i Festival Opatija danas su potpisali Ugovor s Hrvatskom radiotelevizijom o nastavku održavanju projekata Glazbeni dani HRT-a i Izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije – Dore u Opatiji i u naredne tri godine.

Ugovor o nastavku realizacije projekta potpisali su gradonačelnik Ivo Dujmić, glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić, direktor tvrtke Opatija 21 d.o.o. Igor Štok i ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković.

– Posebno me veseli ova svečana prilika potpisivanja ugovora s Hrvatskom radiotelevizijom kojim potvrđujemo našu dugogodišnju izvrsnu suradnju, prijateljske odnose i zajedničko nastojanje da Glazbeni dani HRT-a ostanu tamo gdje im je i mjesto – u našoj lijepoj Opatiji. Za Opatiju ova popularna glazbena manifestacija znači i povećanje turističkih rezultata u zimskim mjesecima, naglasio je gradonačelnik Ivo Dujmić prilikom potpisivanja ugovora.

– Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što ćemo nastaviti našu suradnju. Manifestacija koju posljednje tri godine zajedno realiziramo postala je obrazac kvalitete i visoke razine produkcije Hrvatske radiotelevizije, istaknuo je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić i dodao kako je ovogodišnji prijenos Izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije bio najgledaniji televizijski sadržaj u Hrvatskoj.

Potpisivanje ugovora zključeno je uz najbolje želje za uspjeh naše ovogodišnje predstavnice Albine Grčić koja će s pjesmom “Tik-tok” nastupiti na natjecanju u Rotterdamu.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net