VIDEO, FOTO: Drugi Panceta gran prix ‘Štacion’ okupio deset ekipa i majstora od panceti @ Matulji

2 panceta gran prix stacion matulji 2017 (6)

Nagradu za najbolju pancetu njihovom odlukom osvojio je Mile Samsa, na drugo mjesto plasirao se Odić Kalčić, koji je i lanjske godine osvojio srebrnu medalju, a trećeplasirana je bila ekipa ”Noel i Dino”, dok su nagradu za nasimpatičniju ekipu osvojili Deki i Elvis, koji su se plasirali na 5. mjesto. Djelić atmosfere pogledajte u priloženom video isječku u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju na ovom linku

2 panceta gran prix stacion matulji 2017 (1)

Matulji – Majstori od panceti ponovo su se okupili u matuljskom Štacionu, gdje je održano drugo izdanje gastronomsko-natjecateljske manifestacije Panceta gran prix ‘Štacion’.

Okupilo se deset ekipa, što je osjetan rast u odnosu na sedmero sudionika premijernog izdanja prošle godine, a najboljeg su izabrali Dario Saletnik, Albert Šebenik i Dario Poščić kao članovi žirija.

2 panceta gran prix stacion matulji 2017 (5)

Nagradu za najbolju pancetu njihovom odlukom osvojio je Mile Samsa, na drugo mjesto plasirao se Odić Kalčić, koji je i lanjske godine osvojio srebrnu medalju, a trećeplasirana je bila ekipa ”Noel i Dino”, dok su nagradu za nasimpatičniju ekipu osvojili Deki i Elvis, koji su se plasirali na 5. mjesto.

Uz gastronomske užitke, i 2. Panceta gran prix ‘Štacion’ brojnoj okupljenoj publici priuštio je i dobru feštu zahvaljujući glazbi uživo – harmonici i trubi – na kojima su iskusni glazbenici odsvirali najveće ”hitove po domaću”.

Djelić atmosfere pogledajte u priloženom video isječku u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!