[VIDEO/FOTO] Ecija Ojdanić u ‘Vla Vla Vlajland cabaretu’ oduševila Gervais

Ova epizoda njezinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera.

Opatija – Kazališna poslastica za odrasle ‘Vla Vla Vlajland’ održana je u centar Gervais kada je opatijskoj publici u goste stiglo kazalište Moruzgva i jedinstvena Ecija Ojdanić sa sjajnim cabaretom.

Vlajna je narodna feministica i zdravorazumska heroina u obruču patrijarhalnog i tranzicijskog društva koju je sudbina odvela, kao i mnoge građane naše zemlje, u Njemačku. Ova epizoda njezinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera. Kao i svaki cabaret i ovaj je dramaturški prošaran satiričnim pjesmicama, gangama. Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da se fabularno predstava dotiče i korona virusa te fikcionalizacijom stvarnosti objašnjava kako se zapravo korona virus proširio svijetom i kakve veze s tim ima naša pitoreskna Vlajna.

U režiji Ivana Lea Leme, Vla Vla Vlajland cabaret je kolažna forma koja žanrovski kombinira storytelling, stand up, burlesque i mnoge tipično cabaretske postupke kao što su liberalnost, fragmentarnost, apartnost, satiričnost, provokativnost u izboru tema itd.

Kako ej proteklo druženje u Gervaisu provjerite u nastavku…

Ecija Ojdanić U ‘Vla Vla Vlajland Cabaretu’ Oduševila Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!