VIDEO/FOTO Europski dani jazza završili nastupom GIIPUJE, Zvonimir Radišić Trija i Love Runners banda

VIDEO/FOTO Europski dani jazza završili nastupom GIIPUJE, Zvonimir Radišić Trija i Love Runners banda

Zvonimir Radišić Trio (Foto/video: Prorec)

Nestanak električne energije obilježio je nastup Love Runners banda čiji su se članovi poredali na rubu bine te u ‘unplugged varijanti’ okončali sinoćnji nastup.

Rijeka – Europski dani jazza završili su sinoć u prostoru Exporta na Delti. Na novi festivalski projekt u sklopu programa Europske prijestolnice kulture, zamišljen kao višednevna prezentacija europske i lokalne jazz scene i jazz glazbe, „zastor“ su spustili GIIPUJA, Zvonimir Radišić Trio te Love Runners Band čiji su članovi zbog nestanka električne energije nastup završili unplugged svirkom.

Giipuja

Program koji je započeo sjajnim koncertom u srijedu navečer, zaključen je jednako tako sjajnim nastupom koji je ponovo počivao na lokalnim snagama, ali iz različitih žanrova jazz glazbe.

Iako je EuropeanJazzDays festival završen, to nije kraj glazbene priče posvećene jazzu na Delti. Naime, ove godine JazzTime Rijeka povezan je s novim festivalom te će se održati tijekom sljedeća dva dana.

Prvog dana festivala JazzTimeRijeka, u petak, publika će uživati u nastupima Marko Ramljak Banda Joe Kaplowitz „Organic Intelligence“ trija i B’s FUNstallationa, dok su za subotu na pozornici ispred Exporta najavljeni Robert Mikuljan quintet, Levačić/Kralj/Pavić Trio, Sterptet.

Europski Dani Jazza Završili Nastupom GIIPUJE, Zvonimir Radišić Trija I Love Runners Banda

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!