VIDEO/FOTO Glamur i ljepota u srcu grada – Riječke stepenice pretvorile kamene stube kod Bonavie u atraktivnu modnu pistu

Kao i ranijih godina, ovo atraktivno modno događanje nisu propustili i brojni slavni stanovnici grada na Rječini, a tko je sve posjetio Riječke stepenice i kako je izgledala ova glamurozna modna revija pod otvorenim nebom, provjerite u našoj fotogaleriji.

Rijeka – Kraj kolovoza rezerviran je za najelegantniji riječki ljetni event –  Riječke stepenice, koje su i u 13. izdanju večeras pretvorile kamene stube pored hotela Bonavia u srcu grada u atraktivnu modnu pistu kojom su „prošetali“ brojni riječki i hrvatski renomirani brendovi.

Svoje kolekcije predstavili su Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella , Jeordie’s, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio, Dor Jan Felt te učenici Trgovačke i tekstilne škole Rijeka.

Frizure modela osmislio je tim Perman Experience, predstavivši tako trendove za jesen, a make-up Paola Peček, Patrizia Jaklin i Monika Ivakić. Kao i ranijih godina, ovo atraktivno modno događanje nisu propustili i brojni slavni stanovnici grada na Rječini, a tko je sve posjetio Riječke stepenice i kako je izgledala ova glamurozna modna revija pod otvorenim nebom, provjerite u našoj fotogaleriji i kratkom video isječku.

Riječke Stepenice Pretvorile Kamene Stube Kod Bonavie U Atraktivnu Modnu Pistu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank