VIDEO/FOTO Jacques Houdek ispunio terasu hotela Milenij vrhunskim izvedbama brojnih hitova i evergreena

Kako je protekao njegov sinoćnji nastup provjerite na nekoliko fotografija te u priloženom video isječku.

Opatija – Jacques Houdek u pratnji pijaniste priredio je sinoć pravu glazbenu poslasticu za sve posjetitelje terase hotela Milenij, koji su mogli uživati u neponovljivim glasu i izvanserijskim izvedbama najvećih hitova i obradama nekih od najljepših evergreena.

Čarobno glazbeno putovanje prepuno predivnih melodija i najiskrenijih emocija izraženih glazbom održano je u sklopu ciklusa koncerata ‘Music by te sea’ koji su tijekom protekla dva mjeseca na ovu kultnu opatijsku terasu ugostili brojne vrhunske vokaliste.

Od samoga početka karijere, Jacques se izdvajao po besprijekornom vokalu, suverenosti u izvedbi i originalnošću u scenskoj pojavi. Stoga ne čudi da je dobio nadimak ‘Gospodin Glas’, a originalnim izvedbama u različitim žanrovima već godinama osvaja brojnu publiku, kako je protekao njegov sinoćnji nastup provjerite u priloženom video isječku.

„Iznimno me veseli svaka suradnja s Amadria Park hotelima koji su poznati po svojoj filozofiji izvrsnosti i inovativnosti te organizaciji raznih događanja i glazbenih programa s vrhunskim glazbenicima. Bilo mi je posebno zadovoljstvo i čast ponovno biti dio te priče, a oduševljen sam ambijentom te gostima hotela koji su se pokazali kao izvrsna publika u višesatnom glazbenom druženju“, izjavio je nakon koncerta Jacques Houdek.

‘Music by the sea’ je i ove godine ispunio sva očekivanja turista i gostiju, a hotel Milenij potvrdio se kao destinacija u kojoj će gosti stvarati lijepe i posebne uspomene te uživati u autentičnoj ponudi Opatije i Mediterana. Ovaj ciklus gala koncerata postao je prepoznatljiv projekt na kojemu Amadria Park konstantno rade i svake godine svoje goste žele iznenaditi novim idejama i inovativnim konceptima.

error: Content is protected !!