VIDEO/FOTO Jazz na Zametu – Robert Mikuljan Quintet oduševio publiku sjajnim nastupom

Da sve ne ostane samo na sjećanju pobrinula se vrijedna ekipa tvrtke Pro-rec koja je zabilježila ovaj nastup u sklopu koncertnog serijala Torpedo video gigs, a sam nastup uživo prenosila je Regionalna news mreža – Novinet.hr. U nastavku donosimo fotogaleriju te snimku koncerta Robert Mikuljan Quinteta…

Rijeka – Sjajan koncertni serijal ‘Jazz petkom na Zametu’ nakon proslave 5. rođendana nastavljen je koncertom labinskog trubača i krilničara Roberta Mikuljana koji se publici predstavio s autorskim materijalom. Uz Mikuljana (truba, krilnica), kvintet čine Denis Razumović (alt, sopran sax), Aldo Foško (klavijatura), Bojan Skočilić (kontrabas) i Dušan Kranjc (bubanj), a o njihovoj sjajnoj svirci najbolje govori činjenica da je gotovo sve solo dionice publika nagrađivala burnim aplauzom. Recentne autorske skladbe nastale su većim dijelom tijekom proteklih šest mjeseci, a kako je sam istaknuo inspirirane su okruženjem i atmosferom u kojem je Mikuljan odrastao, a to je labinska rudarska priča.

– Jako sam zadovoljan što sam ovdje predstavio svoj materijal. Bilo ej zadovoljstvo svirati s ovim glazbenicima, za ovu publiku. Hvala svima na ovoj krasnoj večeri, poručio ej Mikuljan.

Same pohvale imao je i riječki saksofonist Denis Razumović Razz.

– Bilo je fenomenalno i poseban je gušt svirati pred publikom koja to razumije, hvala svima koji su nam omogućili ovako lijepu večer, dodao je Razz.

Da sve ne ostane samo na sjećanju pobrinula se vrijedna ekipa tvrtke Pro-rec koja je zabilježila ovaj nastup u sklopu koncertnog serijala Torpedo video gigs, a sam nastup uživo prenosila je Regionalna news mreža – Novinet. Tako su zaljubljenici u jazz imali prilike putem zajedničkih platformi portala Torpedo.media, PodUckun.net, Tunera.info, Lanterna.news, Bodulija.net i Trend51.net uživati u ovom jedinstvenom glazbenom iskustvu. Za kraj dodajmo da sjajni koncertni serijal ‘Jazz petkom na Zametu’ organizira Vladimir Matošević, vrijedni promotor jazza i bluesa na Kvarneru.

U nastavku donosimo fotogaleriju te snimku koncerta Robert Mikuljan Quinteta…

Jazz Na Zametu – Robert Mikuljan Quintet Oduševio Publiku Sjajnim Nastupom

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!