VIDEO/FOTO Karići Jerka Gudca ponovo krase zid u caffe baru Barić

Vladimir Gudac uručio je sliku latarića Draganu Hlanudi, idejnom začetniku Opatijskih latarića, a kako je protekla primopredaja provjerite u priloženom video isječku.

Opatija – Koloplet događanja na Antonju tradicionalno je upotpunilo otvorenje izložbe ‘Karići’ autora Jerka Gudca. Gradonačelnik Dule odmah je po preuzimanju vlasti otvorio izložbu ‘Bakuli i palme’ posvećenu Balinjeradi u popularnom buffetu Barić. Sedamnaestu godinu zaredom Jerko Gudac predstavio je svoje makete karića, a zid Barića krase tri fotografije i desetak karića koji se mogu pogledati do kraja karnevala.

Po užance Jerko je darivao svoje prijatelje, a uz Duleta i Dragana Hlanudu, prigodni poklon dobila je Irena Radovanović iz Ženske klape Volosko te idejna začetnica i organizatorica Maškaranog klapskog maratona, dok je Vladimir Gudac sve prisutne počastio s recitacijom pjesme Marine Česen.

Također, Vladimir Gudac uručio je sliku latarića Draganu Hlanudi, idejnom začetniku Opatijskih latarića, a kako je protekla primopredaja provjerite u priloženom video isječku.

Otvorenje Izložbe Jerka Gudca U Caffe Baru Barić

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

FOTO/VIDEO ANTONJA 2020. Opatija ušla u peto godišnje doba, Dule preuzeo vlast, na pale visi Žbandani

error: Content is protected !!