VIDEO, FOTO: ‘Ljeto nam počinje’ – Vrući sexy kadrovi u novom spotu Koktelsa @ Opatija

koktelsi_ljeto_nam_pocinje_snimanje_spota_lido_opatija_2016_4_01

Video se snimao prije desetak dana na nekoliko lokacija u Opatiji i oko nje, a za ovu priliku dečki iz Koktelsa pojačali su se s atraktivnim djevojakama iz agencije MaoRi. Fotogaleriju sa snimanja spota pogledajte na ovom linku

koktelsi_ljeto_nam_pocinje_snimanje_spota_lido_opatija_2016_2_01

Opatija – Da znaju biti tradicionalni i lokal patrioti to su već dokazali, a da znaju bit moderni i u svjetskom trendu možete vidjeti u novom video-glazbenom uratku Koktelsa “Ljeto nam počinje”. U želji da svoj rad pokazu široj javnosti, a pritom ističući ljepote opatijskog kraja, Koktelsi su snimili pjesmu na standardnom jeziku koja pršti od pozitive i energije kao zaštitni faktor njihovog stila.

Video se snimao prije desetak dana na nekoliko lokacija u Opatiji i oko nje. Za ovu priliku dečki iz Koktelsa pojačali su se s atraktivnim djevojakama iz agencije MaoRi,  koje su uz pomoć makeup majstorice Romane Poropat dale spotu svu potrebnu ljepotu i draž. Znoj su prolijevali i živce trošili te svašta kroz objektiv gledali Ivan Dražić i Danijel Kovačević, a snimalo se na kopnu, na moru, ali i iz zraka.

koktelsi_ljeto_nam_pocinje_snimanje_spota_lido_opatija_2016_3_01

– Bio je to možda najtopliji dan u ovoj godini, malo smo poremetili naš uobičajeni bioritam te se ustali najranije moguće da iskoristimo svaku sekundu prvog dana ljeta… Sneni pogledi su nestali kad su nam počeli prvi taktovi pjesme, a magija je samo krenula. Posebno hvala curama iz agencije MaoRi koje su nesebično podijelile svu svoju ljepotu, žrtvovale svoj ten i bile strpljive dokraja. Hvala, Oriani Kojić koje je okupila djevojke te Igoru Jadriću iz Lida što nam je dao da mu radimo kažin na bazenu te gostima koji su to sve istrpili. Za potrebe snimanja atraktivnih kadrova Ivan Mlačović nam je ustupio atraktivni kabrio BMW M3, Sandro Biaggini svoju jahtu Žuti, dok su nam dron isterorizirali galebovi koji su htjeli eliminirati uljeza iz svog zračnog prostora i postati poznati po uspješno izvedenoj akciji. Stoga, hvala Ivanu na atraktivnom autu, Sandru ča nan je pustil da se polijevamo šampanjcem po jahti i popijemo mu sav alkohol z broda, Romani Poropat koja svojim kistom stvara čuda i ekipi portala PodUčkun.net za sve ove brutalne fotkice koje su pred vama. Za svu logistiku u pripremi zahvaljujemo Leonardu Radosavljeviću, Adrianu Požariću, Kristijanu Brnečiću, a posebno hvala Natku Smoljanu od kojega je sve krenulo. Emocije i utiske cijelog dana vam ne možemo prepričati, ali sve se vidi na slikama. Naporno, ali nezaboravno i ne zaboravite #ljetonampocinje, istaknuo je Nikola Peršić.

Fotogaleriju sa snimanja spota pogledajte na ovom linku

koktelsi_ljeto_nam_pocinje_snimanje_spota_lido_opatija_2016_01

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!