VIDEO/FOTO Mališani na Ljetnoj ispratili staru godinu @ Opatija

Kako je protekao dječji tulum provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Opatija – Točno u podne na staru godinu, brojni mališani pristigli sa svih krajeva Liburnije imali su priliku proveseliti se na dječjem dočeku Nove godine te u veselom tonu uz čašu šampanjca ispratiti staru. Tisuće konfeta i balona koji su poletjeli su zrak napravili su izvrsnu kulisu današnjeg ispraćaja, dok su se za dobru zabavu pobrinuli vilenjaci, kostimirani animatori i brojni ulični umjetnici.

U 22 sata na pozornicu uz klizalište penju se Dellboysi čiji će raspoložen nastup ispunjen zvukovima rocka, countryja i rockabillyja posjetitelje Ljetne energično uvesti u Novu godinu. Na središnjem dočeku na Tržnici od 22 sata, Opatijci i njihovi gosti će najluđu noć u godini doživjeti uz zvukove Queen Real Tribute i ABBA Real Tribute Banda kojima Opatija odaje počast legendarnim glazbenim sastavima, velikanima rocka i najpopularnijoj pop grupi svih vremena. Uz spomenute koncerte, u parku kod UP Juraj Šporer, Opatijce i njihove goste u Novu, 2020. godinu uvest će Grooversi. Uz večerašnji doček bogat program nastavlja se sutra.

Naime, tradicionalnom novogodišnjom zdravicom na terasi hotela Kvarner, u srijedu, 1. siječnja točno u 12 sati, Opatija će svojim gostima zaželjeti sretnu novu godinu i zahvaliti im što su upravo Kraljicu Jadrana izabrali za doček 2020. godine.

Na devet jezika, prigodnu čestitku gostima uputit će predstavnici grada Opatije te turistički vodiči. Zajedno s brojnim posjetiteljima nazdravit će pjenušcem iz čaša s ugraviranim poznatim opatijskim motivom – Djevojkom s galebom, koje će gostima ostati na poklon kao jedinstveni suvenir i sjećanje na novogodišnji provod u Opatiji.

Novogodišnju čestitku Opatijcima i svim posjetiteljima Kraljice Jadrana uputit će i Opatijski kukali te njihovi gosti, na svoj već poznat način – u 13 sati okupit će se na plaži Slatina, službeno otvoriti sezonu kupanja te iz morskih valova ispred kipa Djevojke s galebom nazdraviti Novoj godini. Za kraj dodajmo, da su predstavnici Grada Opatije obišli danas gradske dežurne službe: hitnu pomoć, vatrogasce i policiju. U druženju s dežurnim članovima tima hitne medicinske pomoći, vatrogascima i načelnikom Policijske postaje Opatija Tomislavom Milkovićem naglašeno je da sve službe imaju iste potrebe u što skorijoj budućnosti – preseljenje u adekvatnije prostore.

Mališani Na Ljetnoj Ispratili Staru Godinu @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!