VIDEO/FOTO Malo maruna, ali puno zabave – Nastup Lidije Bačić vrhunac prvog vikenda Marunade Lovran

Dobar „kontrapunkt“ popularnoj glazbi stasite pjevačice svojim su nastupom dali Dellboysi već dobro poznatim izborom rock hitova dvadesetog stoljeća izvedenih na njihov prepoznatljiv način.

Lovran – Malo maruna, ali puno zabave mogli su naći svi oni koji su jučer posjetili Lovran. Nakon „zagrijavanja“ u petak uz izvrsne Grooverse i dobro raspoloženu Vatru, sinoć je atmosferu na Marunadi do „usijanja“ dovela prvenstveno stasom, a onda i glasom jedna od trenutačno najpopularnijih domaćih pjevačica Lidija Bačić.

Djevojci koja je u pjevačke vode krenula na MIK-u pjesmom „Ne moren kontra sebe“ tijekom godina se bitno promijenio repertoar, ali i proširila publika koja se sinoć dobro zabavljala uz Lille i njene hitove. Dobar „kontrapunkt“ popularnoj glazbi stasite pjevačice svojim su nastupom dali Dellboysi već dobro poznatim izborom rock hitova dvadesetog stoljeća izvedenih na njihov prepoznatljiv način.

Uz večernji program, tijekom dana je u Lovranu bilo mnoštvo sportskih, kulturnih i zabavnih događanja, uz već standardnu gastronomsku ponudu koju je ove godine obogatio Mustaćon, pivo od maruna jedinstvene recepture koje je proizvedeno u suradnji s općinom Lovran te ga je moguće probati u lovranskim ugostiteljskim objektima.

Ljubitelji maruna ipak nisu ostali praznih ruku, jer nekoliko stotina kilograma ove šumske delikatese moglo se kupiti pečeno po cjeni od 20 kuna za mjericu ili sirovo po cijeni od 60 kuna po kilogramu, a nisu izostale niti poznate slastice od maruna.

Lovranski vikend Marunade završava sutra, kada su za večernju zabavu zaduženi Gustafi. Nakon prvog vikenda glavna događanja sele se na Dobreć te treći vikend u Liganj.

Nastup Lidije Bačić Vrhunac Prvog Vikenda Marunade Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!