VIDEO, FOTO: Matjaž Kek nakon Dinama – Meni je svaka pobjeda s Rijekom izuzetno draga

Slavlje s navijačima

Slavlje s navijačima

Bila je to večer na stadionu HNK Rijeka koja će se dugo pamtiti. Pet golova u mreži glavnog rivala u borbi za naslov prvaka bila su više nego dovoljan razlog da nogometaši Rijeke u sinergiji s riječkom publikom stvore odličnu atmosferu. Što je Matjaž Kek izjavio poslije utakmice pogledajte u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju s Rujevice pogledajte na ovom linku

Rijeka – Iako je ostvario jednu od najvrjednijih i najuvjerljivijih pobjeda na klupi Rijeke, Matjaž Kek ostao je smiren i odmjeren kao i uvijek.

– Jedna vrijedna, važna i poticajna pobjeda. Čestitke igračima, bila je ovo prava nogometna atmosfera. Sada trebamo gledati prema naprijed, rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Matjaž Kek nakon Dinama

Matjaž Kek nakon Dinama

Teško je bilo zaobići pitanje je li ovo najvrjednija pobjeda Matjaža Keka na klupi Rijeke.

– Meni je svaka pobjeda s Rijekom izuzetno draga. Ovo je poticajno za ljude u klubu, navijače, a prije svega za igrače. Stvorili smo vrlo poticajnu i perspektivnu sredinu. Drago mi da su igrači psihološki bili dobro naštelani, da razmišljaju o igri i nogometu, ustvrdio je Kek.

– Ne mogu se sada odlučiti za najdražu pobjedu, guštam u svakom treningu i svakoj pobjedi. Normalno, pobijediti prvaka i ekipu koja igra Ligu prvaka je dobar i lijep rezultat. Prije svega poticajan ako si pametan, ako si budala može donijeti probleme. Sutra se sve to zaboravlja i čeka te novo iskušenje i novo dokazivanje, zaključio je Matjaž Kek.

Za kraj dodajmo, da je u sinoćnjoj utakmici tek drugi put od hrvatske samostalnosti Dinamo u jednoj utakmici primio pet pogodaka, a kada su u pitanju riječki nogometaši bila je ovo bez konkurencije najuvjerljivija izvedba u ogledima s prvakom Hrvatske. Što je Matjaž Kek izjavio poslije utakmice pogledajte u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju s Rujevice pogledajte na ovom linku

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Video: HNK Rijeka
Foto: David K. / Foto Luigi, Marin Ružić

error: Content is protected !!