VIDEO/FOTO Noć kada je ‘gorio’ Krčki most – Armada bakljama odala počast za 222 poginula branitelja

Na Vozu su se navijačima Rijeke pridružili i brojni građani s riječke i krčke strane mosta, a još su mnogi stigli morskim putem – na valovima ispod mosta okupilo se dvjestotinjak brodica s kojih su gledatelji pružali podršku ovoj akciji.

Krk – Fanastična i moćna scenografija Armade obojala je večeras nebo nad Kvarnerom u vatrene boje. Velikom bakljadom i ove godine, treću godinu zaredom, obilježen je Dan domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 24. obljetnica akcije Oluja, a točno 222 baklje su ponovo zasjale u čast 222 poginula branitelja u Domovinskom ratu s područja Kvarnera.

U organizaciji ove proslave, koja je već postala tradicionalna, Armadi je pomogla i udruga navijača Plavo-bijeli otok, koja je baklje palila s krčke strane mosta, a sudjelovala je i udruga Vavik Vjerna Kirija. Na Vozu su se navijačima Rijeke pridružili i brojni građani s riječke i krčke strane mosta, a još su mnogi stigli morskim putem – na valovima ispod mosta okupilo se dvjestotinjak brodica s kojih su gledatelji pružali podršku ovoj akciji.

Noć Kada Je ‘gorio’ Krčki Most – Armada Bakljama Odala Počast Za 222 Poginula Branitelja

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!