[VIDEO/FOTO] Nogometaši Rijeke porazom na Rujevici okončali svoj nastup u europskim natjecanjima

Foto/video: Damir Škomrlj i Marin Ružić

Dvije velike fotogalerije s Rujevice pogledajte u nastavku teksta…

Rijeka – Nogometaši Rijeke poraženi su od PAOK-a 0:2 u uzvratnoj utakmici playoffa Konferencijske lige, te su okončali svoj nastup u europskim natjecanjima.

PAOK je odlično otvorio utakmicu i već na otvaranju unutar jedne minute (6′) dvaput pogodio okvir gola. Sjajan udarac Schwaba završio je na gredi. U nastavku akcije, nova prilika za El Kaddourija ponovo je završila na gredi! U nastavku iste akcije, nakon ubačaja sa strane El Kaddouri je potegnuo i lopta je ponovo završila na gredi.

Grčka momčad dobro otvaranje utakmice naplatila je u 11. minuti. Schwab je odradio veći dio posla i gurnuo za El Kaddourija koji je ušao je iza leđa obrane Rijeke i gurnuo loptu pored Prskala – 0:1.

U 19. minuti Tomečak je povukao kontru kroz sredinu i potegnuo s dvadesetak metara, ali lopta je otišla pored gola. U 32. minuti velika prilika za Rijeku. Drmić je ostavio za Abassa koji je potegnuo s 20 metara, lopta je otišla uz vratnicu. Tri minute kasnije PAOK je izborio slobodan udarac na 18 metara. Slobodan udarac za PAOK na 18 metara. Vieirinha je potegnuo, lopta je otišla preko grede.

U 37. minuti sjajna prilika za bijele. Drmić je gurnuo za Abassa koji je ubacio, a Tomečak se našao u sjajnoj poziciji pred golom, ali udarac je otišao preko grede! U 41. minuti PAOK je treći put u prvom dijelu pogodio okvir gola. El Kaddouri je potegnuo s 25 metara, Prskalo uspio dovoljno dodirnuti loptu koja se na kraju odbila od grede. Rijeka je prva prijetila na otvaranju drugog dijela. U 55. minuti odličan udarac Selahija s 20 metara otišao je uz vratnicu.

Na drugoj strani PAOK je bio opasan u 65. minuti, udarac Biseswara u sjajnoj prilici završio je u bloku. Na drugoj strani pokušaj Tomečaka (68′) završio je u bloku, a udarac Pavičića (69′) s dvadeset metara kraj gola. U 80. minuti, nakon pogreške u obrani, Murg se našao u sjajnoj situaciji i poentirao – 0:2.

Rijeka Gubi U Uzvratu Protiv PAOK-a

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Europski Uzvrat Privukao Vatrene Navijačice I Navijače Rijeke: Evo Koga Smo ‘uhvatili’ Na Rujevici

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank